Ce cumpără românii în luna sărbătorilor de iarnă? Clienţii eMAG.ro preferă electrocasnicele şi jucăriile; Iată un top al produselor!

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.234 ori
<b>Ce cumpără românii în luna sărbătorilor de iarnă? Clienţii eMAG.ro preferă electrocasnicele şi jucăriile; Iată un top al produselor!</b>Dacă v-ați întrebat la un moment dat sau altul ce cumpără cei din jurul vostru de Sărbători să spunem, iată că astăzi aveți ocazia să aflați acest lucru. eMAG ne oferă un top 10 al celor mai preferate categorii de produse pe care clienții le-au ales

Întotdeauna am fost curios să aflu ce cumpără cei din jurul meu cu ocazia sărbătorilor, care mai sunt trendurile şi ce vrea toată lumea practic de Crăciun. eMAG.ro a publicat o listă cu cele mai populare produse ale sale în luna cadourilor, atât în cea curentă, cât şi cea a anului trecut.

Aflăm că în acest an, în decembrie numărul de comenzi de pe eMAG.ro ar fi în creştere cu 53% faţă de anul trecut, conform unor estimări. În decembrie 2015 cele mai populare produse comandate au fost electrocasnicele mari şi mici, urmate de telefoane mobile şi accesorii şi pe locul 3 jucăriile. Componentele de PC şi laptopurile erau pe 4, iar pe 5 decoraţiunile şi produsele pentru casa. Tabletele erau de abia pe locul 10.

În 2016 telefoanele au picat pe locul 4, tabletele au ieşit din top, electrocasnicele se menţin pe locul 1 în luna decembrie, iar jucăriile au sărit pe locul 2. De remarcat şi un interes crescut pentru cărţi, fashion şi aparate de fitness şi îngrijire personală. Ca o curiozitate, cea mai mare sumă plătită de către un client persoană fizică în decembrie 2015 a fost cea de 37.559 lei, pentru 3 televizoare şi două maşini de spălat.

Unul dintre cele mai longevive segmente de produs este cel al televizoarelor, mereu în top 10 în luna decembrie din 2008 încoace. Valoarea medie a cumpărăturilor de sărbători a romanului de pe eMAG.ro este în jurul a 500 lei. Iată şi topul complet pe luna decembrie a acestui an:

 1. Electrocasnice mari și mici
 2. Jucării și produse pentru copii
 3. Decorațiuni și produse pentru casă și grădină
 4. Telefoane mobile și accesorii
 5. Produse cosmetice și de îngrijire
 6. Componente PC, periferice și laptop-uri
 7. Cărți
 8. Televizoare
 9. Fashion & Sport
 10. Aparate de îngrijire personală

Și de dragul comparatiei, iată și topul pe 2015:

 1. Electrocasnice mari și mici
 2. Telefoane mobile și accesorii
 3. Jucării și produse pentru copii
 4. Componente PC, periferice și laptop-uri
 5. Decorațiuni și produse pentru casă și grădină
 6. Produse cosmetice și de îngrijire
 7. Aparate de îngrijire personală
 8. Produse pentru auto
 9. Televizoare
 10. Tablete

Puteti găsi oferta de sarbatori a celor de la eMAG.ro aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×