Turul Magazinelor #9: Întreceri în livrări de iPhone 7 local, troller Samsonite ieftin şi pantofi sport Nike la reduceri

1.699 ori
<b>Turul Magazinelor #9: Întreceri în livrări de iPhone 7 local, troller Samsonite ieftin şi pantofi sport Nike la reduceri</b>Mi-a sărit în ochi zilele trecute faptul că eMAG.ro a pus la dispoziţie spre precomanda iPhone 7, sau mai bine zis o va face din 16 septembrie, cu livrările pe 23 septembrie. Şi nu doar pentru atât lucru, ci pentru că primii 500 de clienţi primesc şi un a

Mi-a sărit în ochi zilele trecute faptul că eMAG.ro a pus la dispoziţie spre precomandă iPhone 7, sau mai bine zis o va face din 16 septembrie, cu livrările pe 23 septembrie. Şi nu doar pentru atât lucru, ci pentru că primii 500 de clienţi primesc şi un acumulator extern cu capacitate de 10.000, pentru a-şi sătura pofta de Pokemon GO.

Ei bine există şi retaileri care se laudă cu livrări de pe 16 septembrie, nu doar de pe 23 septembrie. Între timp am mai găsit şi reduceri la articole sportive interesante.

1. Precomandă/livrări iPhone 7 la diferiţi retaileri

În primul rând avem eMAG.ro care va începe precomenzile pentru iPhone 7 şi Apple Watch Series 2 pe 16 septembrie şi livrările pe 23 septembrie. Între timp Quickmobile promite precomenzi chiar de ieri, de pe 9 septembrie şi livrări din 16 septembrie, luând faţa celor de la eMAG.ro. Rămâne de văzut dacă şi livrează la timp, ceea ce ar fi spectaculos.

Marketonline nu face precizări clare când va sosi iPhone 7 în stock, sau când va fi livrat şi nici evoMAG.ro. În mod interesant aceştia din urmă nici nu au preţ listat pentru iPhone 7 şi 7 Plus. De remarcat si preturile mari de la Marketonline pentru modelele iPhone 7.

2. Troller Samsonite cu reducere de 60%

Troller

Nu am călătorit eu mult la viaţa mea şi sunt genul care îşi ia troller la 90 de lei din Cora, Auchan sau alte părţi, dar reducerea asta mi se par prea bună. eMAG.ro pune la bătaie un troller Samsonite Spinner American Tourister de 67 cm, la preţul de 480 lei. Suma reprezintă o reducere cu 60% faţă de preţul original de 1199 lei, ceea ce mie îmi sună excelent.

Produsul e disponibil în varianta de 61 litri, care costă 480 lei, sau 32 litri, care costă 420 lei. Garanţia de 60 de luni e cireaşă de pe tort. Produsul cântăreşte 3.4 kg.

3. Pantofi sport Nike la preţuri bune

Ce mi-a plăcut aici e întreaga secţiune eMAG.ro de pantofi sport Nike. Să vă explic de ce. Dacă intri într-un mall la un magazin Nike nu ai cum să pleci fără să cheltui 400, 500 sau 600 lei pe o pereche de pantofi sport. În schimb la eMAG.ro, nu există pereche peste 579 lei din ce am văzut. Majoritatea modelelor au preţ de 200+ sau 300+ lei şi arăta foarte bine.

Pantofi sport Nike la preţuri bune

În plus toate produsele Nike vin şi cu un rucsac cadou, ba chiar cu modele la alegere. Nike Air Max Command pentru bărbaţi pare o alegere bună, dacă aveţi dare de mână, la 549 lei

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×