CONCURS: Câştiga un iHunt One Love, cel mai ieftin telefon cu cameră cu stabilizare optică testat de noi; Iată regulamentul!

Autor:  | Publicat în:  Concurs  iHunt 6.826 ori
<b>CONCURS: Câştiga un iHunt One Love, cel mai ieftin telefon cu cameră cu stabilizare optică testat de noi; Iată regulamentul!</b>Aţi observat cu siguranţă că am scos din cutie un nou telefon, unul cu nume poetic de iHunt One Love. El vine la fix de Valentine's Day şi vă este oferit la concurs de către Mobilissimo.ro şi iHunt. Vă va tenta cu siguranţă faptul că are camera cu..

Aţi observat cu siguranţă că am scos din cutie un nou telefon, unul cu nume poetic de iHunt One Love. El vine la fix de Valentine's Day şi vă este oferit la concurs de către Mobilissimo.ro şi iHunt. Vă va tenta cu siguranţă faptul că are camera cu stabilizare optică şi hai să vedem cum puteţi pune mâna pe device.

Telefon solid cu baterie de 3000 mAh şi ecran Full HD de 5.5 inch, acest smartphone costă 675 lei la iHunt.ro şi a fost lansat cu câteva zile în urmă. Regulile pentru a putea câştiga smartphone-ul sunt acestea:

  1. Vizitaţi pagina de produs pe iHunt.ro
  2. Like la pagina de Facebook iHunt.ro
  3. Postaţi răspuns la întrebarea "Ce este stabilizarea optică şi ce face ea"? Răspunsul se postează DOAR la acest articol, în secţiunea comentarii
  4. Share public pe contul personal de Facebook al acestui articol.

Toate aceste 4 acţiuni trebuie să primească o captură de ecran, iar cele 4 capturi le veţi trimite pe mail la adresa "concurs@mobilissimo.ro", cu subiect "Concurs iHunt One Love", plus numele vostru real, număr de telefon şi adresa. Extragerea va avea loc pe data de 28 februarie la ora 21 prin random.org. Multă baftă!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×