iHunt One Love Unboxing: probabil cel mai accesibil telefon cu cameră cu stabilizare optică e scos din cutie la Mobilissimo.ro (Video)

2.945 ori
<b>iHunt One Love Unboxing: probabil cel mai accesibil telefon cu cameră cu stabilizare optică e scos din cutie la Mobilissimo.ro (Video)</b>iHunt One Love are un nume romantic care îl face ideal în această perioadă apropiată de Valentine's Day, dar e mai mult de atât. E unul dintre cele mai accesibile, dacă nu chiar cel mai accesibil smartphone cu camera cu stabilizare optică.

iHunt One Love are un nume romantic care îl face ideal în această perioadă apropiată de Valentine's Day, dar e mai mult de atât. E unul dintre cele mai accesibile, dacă nu chiar cel mai accesibil smartphone cu cameră cu stabilizare optică. Îl puteţi câştigă la concurs, dar mai multe despre asta aici. Terminalul costă 675 lei, iar preţul este aplicabil pentru o perioadă limitată.

iHunt One Love, continutul cutiei

În cutia lui iHunt One Love se află încărcătorul, cablul USB, căştile, o husă din gel moale TPU, folie protectoare pentru ecran şi manual. Capacul spate al telefonului e uşor înlăturabil, fără să ne rupă unghii că alte handset-uri. Sub el găsim două slot-uri SIM, unul microSD, iar telefonul e fabricat din policarbonat în cazul capacului spate şi metal pentru rama solidă.

iHunt One Love Unboxing

În privinţa dotărilor, acest telefon vine cu 3 GB RAM, 32 GB stocare, slot microSD, display de 5.5 inch Full HD şi baterie de 3.000 mAh. Toate acestea sunt integrate într-o carcasă cu grosime de 9.9 mm şi greutate de 170 de grame. Terminalul are ca punct forte o cameră principală de 13 MP cu stabilizare optică şi primim şi o cameră frontală de 5 MP.

Handsetul rulează Android 6.0 Marshmallow şi vine cu scanner de amprente în spate, dar şi panou 2.5D, conectivitate 4G LTE şi GPS. Îl vom testa zilele viitoare şi revenim cu impresii, în special despre cameră. Până atunci îl găsiţi la iHunt.ro la suma de 675 lei şi îl puteţi câştiga la concurs.

iHunt One Love Unboxing

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×