CUBOT Rainbow 2: Design glossy, din plastic, dar nu chiar rău

893 ori
<b>CUBOT Rainbow 2: Design glossy, din plastic, dar nu chiar rău</b>CUBOT Rainbow 2 e ca o femeie cu multe operaţii estetice: dincolo de tot plasticul ăla se întrevede o oarecare idee de frumuseţe. Telefonul e fabricat în special din plastic şi chiar şi rama sa pare să aibă multe în comun cu acest material.

CUBOT Rainbow 2 e ca o femeie cu multe operaţii estetice: dincolo de tot plasticul ăla se întrevede o oarecare idee de frumuseţe. Telefonul e fabricat în special din plastic şi chiar şi rama sa pare să aibă multe în comun cu acest material.

E un terminal alunecos ca paharul de suc după ce mănânci KFC, dar asta se rezolvă datorită husei oferite la pachet. Spatele atrage amprentele şi grăsimea, dar din fericire acest capac spate e înlăturabil. E drept că poţi pierde o unghie în acest proces, dar se mai slăbesc cleştişorii după ce faci asta de câteva ori. Măsoară 7.9 mm în grosime, talia lui Galaxy S7 de altfel şi cântăreşte 144 de grame, adică fix cât un Galaxy S4 şi cu 2 grame mai puţin decât Huawei Nova.

Feedbackul butoanelor e destul de OK, iar telefonul e destul de uşor de utilizat cu o singură mână, deşi e cam lat pentru un terminal cu ecran de 5 inch. Sub capacul din spate găsim două slot-uri SIM, un slot microSD şi o baterie neînlăturabilă. Remarcăm că zona frontală şi cea din spate sunt uşor curbate şi observam si amplasarea porturilor în zona superioară, ceva ce nu vedem în fiecare zi.

Rămâne un telefon alunecos, din plastic, dar care nu arată chiar rău şi are ceva personalitate.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×