HTC U Ultra: Design masiv, mai masiv decât Mi MIX, dar cu siguranţă special

1.408 ori
<b>HTC U Ultra: Design masiv, mai masiv decât Mi MIX, dar cu siguranţă special</b>HTC U Ultra m-a fascinat la primul contact, în ideea că nu vezi în fiecare zi un telefon care îşi schimba nuanţa de culoare în funcţie de cum pică lumina pe el. Meritul aparţine sticlei sidefate de pe spate, care pare să aibă altă nuanţă în lumina diferit

HTC U Ultra m-a fascinat la primul contact, în ideea că nu vezi în fiecare zi un telefon care îşi schimbă nuanţa de culoare în funcţie de cum pică lumina pe el. Meritul aparţine sticlei sidefate de pe spate, care pare să aibă altă nuanţă în lumina diferită.

E drept că această abordare poate părea kitsch pentru unii şi artă pentru alţii. Ce ştim sigur e că avem un ecran de 5.7 în faţă şi deasupra sa încă un ecran de 2 inch, deci clar e un terminal masiv. E şi foarte glossy, folosind sticlă în faţă şi spate şi o ramă de metal între ele. Abordarea de design e cunoscută ca "Liquid Surface", pentru aceasta sticlă special aplicată şi uşor curbată.

Remarcăm şi că telefonul e foarte alunecos, deci deseori dacă îl lăsaţi pe pat sau o ţesătură poate aluneca şi cădea pe jos singur, deci mare grijă. Are şi o protuberanță mare a camerei, dar e bine construit, în ciuda a ce arată bendtest-urile. Cât despre dimensiuni, măsoară 7.99 mm în grosime şi cântăreşte 170 de grame, cifre nu foarte impresionante per total.

Spre exemplu e cu 18 grame mai uşor decât iPhone 7 Plus, şi doar cu 0.7 mm mai gros. În schimb e foarte, dar foarte lung, la 162.41 mm. Ca să vă faceţi o idee Motorola Nexus 6 are 159.3 mm lungime, iar Xiaomi Mi MIX cu ai săi 6.4 inch în diagonală măsoară 158.8 mm în lungime. Are butoane comode HTC U Ultra, dar fiind aşa masiv, utilizarea cu o singură mână sare din schemă.

Fiind şi alunecos trebuie să aveţi mare grijă cum îl mânuiţi. Confortul e mixt, construcţia bună, iar estetica e o chestiune de gusturi, chiar dacă nouă ni se pare depășit.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×