Doogee X30 costă doar 65.99 dolari pe GearBest și aduce un display HD de 5.5 inch, o baterie de 3360 mAh și cameră duală față-spate!

1.348 ori
<b>Doogee X30 costă doar 65.99 dolari pe GearBest și aduce un display HD de 5.5 inch, o baterie de 3360 mAh și cameră duală față-spate! </b>Pe zi ce trece producătorii asiatici ne uimesc prin produsele pe care le aduc pe piață, cel mai recent exemplu fiind Dooge X30 - un terminal vândut la precomandă pentru suma de doar 65.99 dolari. Este un telefon cu carcasă metalică, display HD

Companiile asiatice ne uimesc pe zi ce trece și asta datorită smartphone-urilor ce impresionează prin raportul preț-specificații, cel mai recent exemplu fiind Doogee X30. Acest terminal este vândut la precomandă de către GearBest.com pentru suma de numai 65.99 dolari, urmând a fi livrat către clienți începând cu data de 24 august, adică în aproximativ o săptămână din acest moment!

Doogee X30

Probabil vă întrebați ce obțineți pentru prețul de 260 lei plătit. Ei bine avem parte de un telefon echipat cu display HD de 5.5 inch, cu procesorul quad-core MediaTek MT6580 de 1.3 GHz și cu 2 GB RAM. Spațiul de stocare se ridică la 16 GB, dar avem la dispoziție și un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB pentru a păstra toate fotografiile și documentele de care avem nevoie.

Doogee X30

Ce mi se pare inedit la acest telefon este faptul că primim o cameră duală atât în partea din față, cât și în spate. Pentru selfie-uri sunt oferiți doi senzori de 5 megapixeli, în vreme ce pe spate se află un modul dual de 8 megapixeli ce promite chiar zoom lossless 2x exact precum flagship-urile cu pretenții de pe piață. Ambele camere ne oferă captură cu efect bokeh și mare atenție că nu este vorba despre senzori interpolați software aici cum am văzut pe alte telefoane.

Doogee X30

Doogee X30 mai oferă și slot dual-SIM, sistemul de operare Android 7.0 Nougat preinstalat din fabrică și o baterie de 3360 mAh ce poate fi înlocuită simplu și rapid grație panoului spate detașabil. La ce capitol nu stă atât de bine Doogee X30 este conectivitatea, oferind doar suport 3G. Personal cred că este un lucru pe care puteți trece ținând cont de suma la care este vândut dispozitivul de față.

Este un produs chiar atractiv și încă o dată precizăm că el este disponibil la precomandă pe GearBest.com la suma de doar 65.99 dolari

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×