Vernee Thor E costă acum doar 99.99 dolari pe GearBest; vine cu Android 7.0 și baterie de 5020 mAh

1.188 ori
<b>Vernee Thor E costă acum doar 99.99 dolari pe GearBest; vine cu Android 7.0 și baterie de 5020 mAh</b>Retailerul chinez GearBest are în aceste zile un preț special pentru smartphone-ul Vernee Thor E, terminal cu baterie generoasă și Android 7.0 Nougat la bord. Grație campaniei flash din care face parte, telefonul poate fi achiziționat acum pentru doar

În aceste zile cei de la GearBest.com vin cu o ofertă specială pentru smartphone-ul Vernee Thor E, terminal inclus într-o campanie de vânzări flash. Astfel prețul produsului scade la doar 99.99 dolari, o sumă pentru care veți primi la schimb un battery phone veritabil cu Android 7.0 Nouat preinstalat din fabrică și design deloc rău ținând cont de segmentul din care face parte.

Vernee Thor E

Pentru că a venit vorba despre baterie, aflați că la interior se află o unitate de 5020 mAh care asigură până la 3 - 4 zile de autonomie într-un regim normal de utilizare. Primim un display de 5 inch cu rezoluție HD de 1280 x 720 pixeli, un procesor octa-core MediaTek MT6753 tactat la o frecvență de 1.3 GHz și 3 GB RAM.

Vernee Thor E

Se mai oferă și 16 GB de stocare flash + slot microSD, o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED și în față un senzor selfie de 2 megapixeli. Vernee Thor E dispune de și slot dual-SIM (2x nano-SIM), de A-GPS, Bluetooth 4.0 și de conectivitate 4G LTE, iar carcasa spate are o textură metalică. Ca dimensiuni acest produs cântărește 149 grame și măsoară 8.2 mm în grosime, cifre bune ținând cont de bateria de la interior.

Găsiți telefonul la prețul de 99.99 dolari pe GearBest.com! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×