Pentru doar 370 lei, smartphone-ul Doogee X9 Pro ne aduce un display HD de 5.5 inch și 2 GB RAM; acum la precomandă

3.435 ori
<b>Pentru doar 370 lei, smartphone-ul Doogee X9 Pro ne aduce un display HD de 5.5 inch și 2 GB RAM; acum la precomandă</b>Producătorul chinez Doogee a lansat de curând și smartphone-ul X9 Pro - terminal cu dotări mid-range ce poate fi achiziționat la precomandă pentru suma de doar 99.99 dolari. Asta înseamnă că pentru numai 420 lei vom primi un smartphone dotat cu

Doogee este una dintre companiile de origine chineză ce au decis să se axeze pe lansarea de terminale foarte accesibile, cel mai nou model din gamă fiind X9 Pro. Avem aici de-a face cu un telefon arătos ce sosește într-o carcasă cu ramă metalică și spate din policarbonat mat curbat spre margini pentru a oferi un grip mai bun, panou ce poate fi înlăturat cu scopul de a permite accesul la baterie.

Doogee X9 PRO

Pentru suma de doar 89.99 dolari cei de la EverBuying.net îl listează acum la precomandă, un preț foarte bun pus în raport cu dotările hardware pe care le primim la pachet. Avem în prim-plan un display de 5 inch cu rezoluție HD de 1280 x 720 pixeli, un procesor quad-core MediaTek MT6737 de 1.3 GHz și 2 GB memorie RAM.

Doogee X9 PRO

Sunt disponibil 16 GB de stocare flash, iar la nevoie putem opta și pentru atașarea unui card microSD de până la 128 GB. Doogee X9 Pro vine cu o cameră foto principală de 8 megapixeli (interpolare la 13 megapixeli) și cu un senzor selfie de 5 megapixeli (interpolare la 8 megapixeli). Avem și un slot dual-SIM pentru inserarea a două cartele de tip micro-SIM, conectivitate 4G LTE, Bluetooth 4.0 și un port microUSB v2.0.

De asemenea, primim la pachet și un scanner de amprente amplasat frontal sub forma unui buton home fizic, o baterie de 3000 mAh și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow. Doogee X9 Pro măsoară 9 mm în grosime, iar greutatea sa ajunge la 137 grame - așadar dimensiuni acceptabile pentru un terminal de acest tip cu ecran de 5.5 inch.

Îl găsiți pe EverBuying.net la precomandă pentru suma de doar 89.99 dolari odată cu utilizarea codului promoțional EBX9PRO, livrările urmând a porni din 2 decembrie!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×