Digi Mobil activează antenele 4G în banda de 2100 MHz FDD în Bucureşti

2.411 ori
<b>Digi Mobil activează antenele 4G în banda de 2100 MHz FDD în Bucureşti</b>După anunțul anterior al celor de la Digi Mobil prin care ni se confirma faptul că în curând va începe distribuirea de servicii 4G LTE și prin intermediul benzii 2100 MHz, iată că de astăzi antele în banda respectivă sunt activate și în București. Acest

Cu câteva luni în urma aflam că Digi Mobil e gata să facă trecerea la 4G în banda de 2100 MHz, începând cu marile oraşe, iar azi aflăm că s-a dat startul acestui proces. Astfel, primele antene Digi Mobil pe 4G au fost activate şi în banda de 2100 MHz FDD, în Bucureşti.

Digi Mobil Bucuresti

Teste pentru acest debut erau făcute în Piteşti în vara, iar acum lucrurile încep să se mişte şi în Capitală. Bucureştiul se afla pe lista oraşelor în care 4G pe 2100 MHz va fi activat treptat până în ianuarie 2017. Lista include şi oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov, Craiova, Constanţa, Iaşi, Arad, Sibiu, Satu Mare, dar şi zone ca Valea Prahovei.

Menţionam şi că Piteşti şi Oradea au deja acoperire de acest tip, iar anul viitor ar trebui să ne aducă şi o creştere a vitezelor de download şi upload. A fost confirmată prezenţa acestei benzi şi în Constanţa, de către un comentator pe site-ul sursa, Gadget.ro. Cu puţină pregătire RCS-RDS ar putea să susţină şi traficul intens ce urmează în perioada sărbătorilor în reţeaua sa 4G.

[UPDATE] - Iată câteva măsurători primite de la Constantin-Alexandru Lățea, căruia îi mulțumim! Vezi galeria:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×