Cubot Manito aduce 3 GB RAM și un display HD de 5 inch pentru doar 360 lei; acum la precomandă

1.476 ori
<b>Cubot Manito aduce 3 GB RAM și un display HD de 5 inch pentru doar 360 lei; acum la precomandă</b>În portofoliul de produse a celor de la Cubot a debutat de curând și smartphone-ul Cubot Manito - terminal cu display de 5 inch, 3 GB memorie RAM și design arătos ce de astăzi este disponibil la precomandă. Acesta poate fi achiziționat pentru suma de doar

Producătorul chinez Cubot a anunțat de curând lansarea unui nou smartphone de buget, model numit Cubot Manito și disponibil de astăzi la precomandă prin intermediul celor de la EverBuying pentru un preț de doar 89.99 dolari ~ 360 lei. Suma este foarte prietenoasă cu buzunarul nostru, și în schimbul banilor plătiți vom primi un handset chiar arătos, cu dotări hardware deloc rele incluse la pachet.

Cubot Manito

Vorbim despre un display HD de 5 inch (1280 x 720 pixeli), de un procesor quad-core MediaTek MT6737 de 1.3 GHz și de un chip de 3 GB memorie RAM. Avem o capacitate de stocare de 16 GB, un slot pentru carduri microSD de până la 256 GB și o cameră foto principală de 8 megapixeli. Acest din urmă senzor poate realiza totuși fotografii la o calitate de 13 megapixeli, grație unei tehnici de interpolare software.

Cubot Manito

Și camera frontală de 1.3 megapixeli va fi capabilă să realizeze fotografii de 5 megapixeli în schimb. Cubot Manito mai aduce suport pentru două cartele SIM (micro-SIM + nano-SIM), conectivitate Bluetooth 4.0, un port microUSB v2.0 și un jack audio 3.5 mm. Nu lipsește de aici conectivitatea 4G LTE (FDD-LTE 800/1800/2100/2600 MHz), și nici cea Wi-Fi 802.11 b/g/n.

Cubot Manito

Acest telefon beneficiază de o baterie de 2350 mAh la interior, și pe partea software avem aici preinstalat sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow. Așadar, pentru suma de doar 360 lei vom primi un smartphone foarte interesant cu display HD de 5 inch, procesor quad-core, dar și 3 GB memorie RAM - dotări atractive puse în raport cu prețul de comercializare. Dacă Cubot Manito v-a atras atenția, îl puteți comanda de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×