Elephone R9 e acum disponibil la precomandă, vine cu un buton Home multifuncţional

1.579 ori
<b>Elephone R9 e acum disponibil la precomandă, vine cu un buton Home multifuncţional</b>Cel mai nou smartphone din portofoliul chinezilor de la Elephone este modelul R9, telefon care de astăzi poate fi achiziționat în regim de precomandă. Acest produs beneficiază de un design arătos, de un preț accesibil și totodată de un pachet hardware

Elephone e din nou în prim plan, pentru că a început să ofere telefoanele Elephone S7 şi R9 pe site-ul său oficial şi cu această ocazie aflăm mai multe despre aceste device-uri. Spre exemplu Elephone R9 se remarcă prin butonul Home cu scanner de amprente integrat, dar şi suport pentru multiple gesturi aplicabile.

Elephone R9

Totul e datorită tehnologiei E-touch 2.0, care vă permite să declanşaţi diferite activităţi în funcţie de lungimea apăsării pe buton. O apăsare uşoară serveşte rolul de buton Back, o apăsare uşoară dublă sau o apăsare normală vă va duce in zona Home, iar o dublă apăsare standard pe butonul Home serveşte ca înlocuitor de tastă shortcut. De asemenea, apăsarea lungă accesează zona Recents.

Acelaşi buton vedetă e acoperit cu un strat din sticlă, ce va face recunoaşterea amprentelor mai rapidă şi mai precisă. Elephone R9 este un telefon atractiv şi prin restul funcţiilor, nu doar cele legate de scanner de amprente/buton Home. Vine cu corp metalic, preocesor deca core Helio X20 şi preţul este de 139.99 dolari. R9 măsoară 7.55 mm în grosime şi aduce două versiuni, una cu 3 GB RAM şi 32 GB stocare şi una cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare.

Găsiţi produsul aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×