Phablet-ul Elephone C1X este disponibil la precomandă pentru doar 119.99 dolari; iată specificațiile și imagini oficiale!

1.406 ori
<b>Phablet-ul Elephone C1X este disponibil la precomandă pentru doar 119.99 dolari; iată specificațiile și imagini oficiale!</b>Avem astăzi pentru voi lista completă de specificații ale phablet-ului Elephone C1X și totodată și o galerie generoasă de imagini oficiale. Pentru un phablet de buget trebuie să recunoaștem că modelul C1X afișat aici, arată chiar foarte bine grație

Ieri cei de la Elephone ne ofereau informații despre procesul de producție al carcasei pe care o avem în cazul smartphone-ului C1X, terminal de tip phablet care de astăzi poate fi achiziționat la precomandă pentru suma de doar 119.99 dolari. De asemenea, avem la dispoziție și imagini oficiale cu produsul de față și aflăm lista completă de dotări hardware pe care le primim la pachet.

Elephone C1X

Ținând cont de prețul de comercializare, trebuie să recunoaștem că modelul Elephone C1X arată foarte bine în special pe acea nuanță de albastru care atrage atenția celor din jur. Carcasa sa complet metalică măsoară 8 mm în grosime și cântărește 173 grame, iar ca elemente de conectivitate avem la bază microfonul și difuzorul audio, pe spate scanner-ul de amprente, iar în partea de sus portul microUSB v2.0 și jack-ul audio 3.5 mm.

Din câte se poate vedea în imaginile incluse în galeria de mai sus, se pare că avem și un buton dedicat pentru captura foto, lucru ce nu poate decât să ne bucure. Elephone C1X sosește în trei variante de culoare printre care avem următoarele nuanțe: albastru, negru și nu în ultimul rând auriu. Mai jos aveți și principalele dotări hardware:

  • Display HD 5.5 inch (1280 x 720 pixeli)
  • Procesor quad-core MediaTek MT6737
  • 2 GB RAM + 16 GB stocare + slot microSD
  • Cameră frontală 5 megapixeli
  • Cameră foto principală 8 megapixeli + bliț LED (interpolare la 13 mpx)
  • Scanner de amprente, 4G LTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n
  • Baterie 2500 mAh
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×