Cererea pentru Samsung Galaxy S7 creşte pe fondul returnărilor de unităţi Note 7 şi alegerea lui S7 ca model de schimb

1.058 ori
<b>Cererea pentru Samsung Galaxy S7 creşte pe fondul returnărilor de unităţi Note 7 şi alegerea lui S7 ca model de schimb</b>Pe fondul returnărilor modelelor Galaxy Note 7, iată că Samsung înregistrează o creștere a cererii pentru terminalele Galaxy S7 și S7 Edge, și asta pentru că utilizatorii phablet-ului amintit aici pot opta fie pentru primirea banilor înapoi, fie pentru

Pentru că Note 7, fie el bun, rău, dezafectat sau exploziv a vândut totuşi milioane de unităţi, ele vor fi suplinite de unităţile de schimb sau de concurenţă, ceea ce reaşeaza eşichierul de vânzări pentru finalul acestui an. iPhone ar urma să îşi ia partea conform analiştilor, iar Galaxy S7 va deveni de asemenea mai popular în aceasta perioadă.

Note 7 - S7

Utilizatorii de Note 7 care îşi vor returna unităţile vor avea opţiunea de a primi banii înapoi, sau modele Galaxy S7 sau S7 Edge plus bani. Operatorii şi retailerii au pus în aplicare astfel de oferte, care ar putea totuşi aduce măcar câteva sute de mii de modele de S7 sau S7 Edge în buzunarele clienţilor. 90% dintre clienţii care returnează buclucaşul phablet Note aleg sa îl inlocuiasca cu un S7 Edge, afirmă o primă analiză, confirmată de retaileri din Taiwan şi surse din SUA.

Deja începe să se simtă epuizarea de stoc la unii retaileri şi operatori, iar Samsung a început să crească producţia. Revenind la piaţa din Taiwan, acolo poţi primi un S7 Edge sau Note 5 la schimb, plus un cupon cadou în valoare de 95 dolari. Persistența clienţilor în a prelua un produs Samsung ne arată maturitatea consumatorului modern, care nu se sperie de o problemă a unui device şi nu o consideră definitorie pentru toate produsele companiei.

O astfel de mentalitate cred că nu era posibilă acum 10 ani să zicem, deci şi publicul a evoluat mult.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×