Google Pixel 2 și Pixel 2 XL primesc handson-uri după lansare; iată ce spun publicațiile tech și youtuberii despre noile telefoane

1.996 ori
<b>Google Pixel 2 și Pixel 2 XL primesc handson-uri după lansare; iată ce spun publicațiile tech și youtuberii despre noile telefoane</b>La finalul evenimentului Google de ieri seară au început să-și facă apariția online și materiale handson, ba chiar și unboxing-uri ale noilor smartphone-uri Pixel 2 și Pixel 2 XL. O parte dintre acestea le puteți vedea în articolul de față și descoperi

Cei de la Google au avut numeroase produse de prezentat ieri seară, printre acestea numărându-se și smartphone-urile Google Pixel 2 și Pixel 2 XL pe care vi le-am detaliat și noi într-o serie de articole. Așa cum spune titlul de față, aruncăm astăzi o privire asupra primelor materiale de tip hands-on asociate acestor modele și postate pe platforma de socializare YouTube. Descoperim așadar ce cred principalii youtuberi tech și publicații despre noul Pixel!

Marque Brownlee - "Design-ul rămâne cel mai slab punct al telefonului"

Pixel 2 XL

Cel mai popular om din zona tech ce activează pe YouTube și anume Marques Brownlee a avut ocazia să testeze cele două device-uri chiar după lansare. Fără a mai zăbovi timp acesta trece direct la lucrurile care ne interesează, primul pe listă fiind design-ul. Deși afirmă că Google a rezolvat multe dintre elementele nu tocmai apreciate la prima generație Pixel XL, există noutăți mai puțin spectaculoase.

Lipsa jack-ului audio bifează un mare punct negativ și de această dată avem o protuberanță a camerei foto din spate. MKBHD nu apreciază nici marginile panoului frontal care parcă nu îi dau alura de telefon al anului 2017, margini ceva mai generoase decât am fost obișnuiți în ultima vreme. Este apreciat totuși display-ul, pachetul hardware și noua cameră foto de 12 megapixeli.

The Verge - "telefoane utilitare cu senzor foto impresionant"

Google Pixel 2

Și cei de la The Verge au pus mâna rapid pe noile smartphone-uri și prima lor impresie este aceea că avem de-a face mai mult cu telefoane utilitare, unele ce nu se remarcă extraordinar ca design în raport cu Galaxy S8 sau alte modele similare. În continuare s-a vorbit și despre cameră și cu toate că software-ul nu este unul final, calitatea materialelor prezentate și capturate pe telefoane este una impresionantă.

Faptul că la filmare sunt implicate atât stabilizarea electronică, cât și cea optică reprezintă un plus serios pentru cei care își încarcă device-ul cu materiale 4K UHD. Indiferent de varianta aleasă veți primi aceeași cameră foto, așa că puteți cheltui mai puțin continuând a vă bucura de aceeași calitate a fotografiilor și a clipurilor.

SuperSAF - "Design evoluat și difuzoare stereo"

Google Pixel 2

Cei care apreciază comparațiile foto-video detaliate dintre smartphone-urile ce debutează pe piață, îl vor cunoaște cu siguranță pe britanicul SuperSAF. Acesta a primit un pachet special de la Google în care putem vedea toate variantele de culoare Pixel 2 și Pixel 2 XL. 

El ne face o introducere a principalelor noutăți pe care terminalele de față le aduc și descoperim că varianta phablet dispune de sticlă 3D aplicată peste panoul frontal, sticlă ce se îmbină cu metalul carcasei unibody. Privim și asupra unui scurt demo pentru funcția Active Edge prin care putem activa Google Assistant prin strângerea telefonului și în final aflăm detalii despre prețuri.

Ca o mică concluzie putem spune că noile terminale Google se axează mai mult pe capitolul hardware și lasă design-ul pe plan secundar, detaliu pe care și aceste publicații și youtuberi le-au descoperit. Așteptăm acum și primele recenzii pentru a ne convinge de capabilitățile produselor în viața de zi cu zi și pentru a vedea dacă într-adevăr camera este atât de specială precum și DxOmark susține!

Alte handson-uri aveți în lista de mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×