Google Pixel 2 şi Pixel 2 XL primesc randări proaspete, vin cu muchii înguste şi fără jack audio (Video)

1.364 ori
<b>Google Pixel 2 şi Pixel 2 XL primesc randări proaspete, vin cu muchii înguste şi fără jack audio (Video)</b>Din parteneriatul proaspăt încheiat între MySmartPrice.com și @OnLeaks rezultă o serie de randări foarte detaliate pentru smartphone-urile Google Pixel 2 și Pixel 2 XL, terminale pe care le așteptăm lansate până la final de an, cel mai probabil

Dacă nu dezvăluie Evan Blass randări în exclusivitate şi dacă nu randează Benjamin Geskin designuri excelente, atunci cu sigurantă vine @OnLeaks cu imagini excelent realizate. Astăzi zvonacul a revenit cu randări ale lui Google Pixel 2 şi Google Pixel 2 XL, destul de detaliate şi oarecum diferite faţă de ce am văzut până acum.

Google Pixel 2

În cazul în care OnLeaks nu vă sună chiar familiar, aflaţi că e vorba despre sursa celor mai bine randate imagini pentru LG V30. De această dată sursa a colaborat cu cei de la MySmartPrice pentru a crea randări 3D ale celui mai aşteptat telefon cu Android la bord din a doua jumătate a acestui an. La ultima verificare, Pixel 2 venea cu un ecran de 4.95 inch şi Pixel 2 XL cu display de 5.99 inch, iar cele două împărţeau 4 GB RAM şi 64 sau 128 GB stocare.

Google Pixel 2

Primim şi difuzoare stereo la bord şi aparent nu va exista jack audio de 3.5 mm inclus. Odată cu noile randări apar şi dimensiuni pentru terminale, astfel că Pixel 2 va măsura 145.3 x 69.3 x 7.8 mm, iar talia va sări la 8.2 mm cu tot cu protuberanţa camerei. Asta în vreme ce Pixel 2 XL va măsura 7.9 mm în talie şi va ajunge la 8.6 mm cu protuberanţa camerei. Dimensiunile sale totale sunt 157.6 x 76.3 x 7.9 mm.

Google Pixel 2

Formatul va fi în mare similar, doar că Pixel 2 cel mic va avea muchii ceva mai late, în special sub ecran. Ambele terminale par să aibă două difuzoare frontale, scoase în evidenţă de grilele frontale. Scanner-ul de amprente şi camera singulară se află în spate, iar panoul din sticlă din acea zonă este mai mic decât la prima generaţie Pixel.

Nu e foarte clar încă dacă telefonul va fi produs tot de către HTC, sau intră în ecuaţie LG, eventual Huawei sau alt producător surpriză. Judecând după abordarea de design şi vibe-ul telefonului pare să fie HTC opţiunea totuşi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×