Google Pixel 2 și Pixel 2 XL se lansează oficial pe 5 octombrie; vin la pachet cu procesor Snapdragon 836!

2.279 ori
<b>Google Pixel 2 și Pixel 2 XL se lansează oficial pe 5 octombrie; vin la pachet cu procesor Snapdragon 836!</b>Avem astăzi vești despre Google Pixel 2 și asta din partea celebrului leaker Evan Blass care confirmă data de lansare a noului dispozitiv. Ei bine, atât modelul de 5 inch, cât și varianta phablet se vor lansa oficial pe data de 5 octombrie și vom

Acum că leak-urile cu Note 8 s-au terminat ca urmare a lansării oficiale a produsului, este vremea să ne îndreptăm atenția către alte dispozitiv așteptate în perioada următoare. Google Pixel 2 și Pixel 2 XL sunt două dintre acestea și astăzi grație lui Evan Blass avem ocazia să aflăm data la care terminalele vor fi anunțate de către marele G. Ei bine, data cu pricina este 5 octombrie și fix atunci se împlinește 1 an și o zi de la debutul primei generații Pixel.

Pixel 2

Telefoanele vor sosi echipate cu procesorul Qualcomm Snapdragon 836, o variantă cu puțin mai bună decât actualul Snapdragon 835 9 (situație similară cu SD821 în raport cu SD820). Din lucrurile pe care le-am aflat în ultima vreme, se pare că modelul de 5 inch va fi fabricat de către HTC, urmând a avea un design standard cu display 16:9, muchii generoase ale panoului frontal și scanner de amprente în spate.

Google Pixel 2 XL va fi terminalul aflat în centrul atenției, variantă produsă de către LG ce va oferi un panou 18:9, așadar un display generos cu muchii înguste aproape de conceptul edge-to-edge. Jack-ul audio dispare de pe ambele modele și Android 8.0 Oreo va rula din fabrică pe aceste dispozitive. Așteptați-vă la prețuri de peste 3500 lei!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×