Huawei Nova Plus: Conectivitate dual SIM cu 4G bun, microfon de calitate

1.341 ori
<b>Huawei Nova Plus: Conectivitate dual SIM cu 4G bun, microfon de calitate</b>Huawei Nova Plus este un telefon dual SIM, cu două slot-uri nano SIM, pe care le-am pus la treabă în cazul recenziei acestui device. Primim suport pentru LTE FDD şi TDD aici, iar lista obişnuită de conectivitate are bifate opţiunile standard, printre..

Huawei Nova Plus este un telefon dual SIM, cu două slot-uri nano SIM, pe care le-am pus la treabă în cazul recenziei acestui device. Primim suport pentru LTE FDD şi TDD aici (inclusiv în banda de 38(2600) MHz pentru Digi), iar lista obişnuită de conectivitate are bifate opţiunile standard, printre care şi GPS, Glonass, NFC, Bluetooth 4.1 şi USB Type-C.

Avem parte şi de WiFi 802.11 b/g/n, iar conectivitatea LTE suportată este de tip Categoria 7, cu viteza teoretică de download de până la 300 Mbps. Apelurile au fost de bună calitate şi au avut volum ridicat, claritate OK, iar microfonul a fost de top. Huawei se prezintă în zona Dialer şi cu câteva opţiuni utile, precum Harassment Filter, Quick Call, Pocket Mode sau Speed Dial.

Speedtest Huawei Nova Plus

La testele SpeedTest am atins 49 Mbps la download via WiFi şi 25 Mbps la upload, valori care nu impresionează, pentru că am văzut şi dublu pe alte handset-uri (contează însă și conexiunea, deci nu luați ca reper acest rezultat). În schimb am stat bine la testul 4G, cu 99 Mbps la download şi 41 Mbps la upload.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×