Huawei Nova: Conectivitate dual SIM, cu viteze cam modeste pentru WiFi

1.215 ori
<b>Huawei Nova: Conectivitate dual SIM, cu viteze cam modeste pentru WiFi</b>Într-un viitor mai mult sau mai puţin îndepărtat nici nu vom mai analiza aspectul apelare sau telefonie, aflându-ne într-o lume permanent interconectata în care nimeni nu mai apelează, cel puţin nu la nivel celular clasic. Până atunci testam convorbiri..

Într-un viitor mai mult sau mai puţin îndepărtat nici nu vom mai analiza aspectul apelare sau telefonie, aflându-ne într-o lume permanent interconectată în care nimeni nu mai apelează, cel puţin nu la nivel celular clasic. Până atunci testăm convorbiri, WiFi şi 4G pe toate device-urile.

Huawei Nova este un telefon dual SIM, cu unul dintre slot-uri fiind un nano SIM cu rol de agent dublu, ce poate găzdui şi un microSD. Primim suport pentru LTE Categoria 7, ceea ce înseamnă viteze de download de până la 300 Mbps. Avem şi WiFi b/g/n la dispoziţie (de remarcat lipsa standardului de rețea 802.11a), Bluetooth 4.1, USB Type-C, GPS, Glonass şi NFC, dar şi WiFi+, funcţie care ne permite să ne conectăm la hotspot-urile familiare.

Speedtest Huawei Nova

Dialerul aduce funcţii precum Pocket Mode, Speed dial sau filter, iar apelurile au volum ridicat, claritatea a fost bună, iar microfonul şi-a făcut treaba bine. Nici semnalul nu ne-a dezamăgit. Am realizat şi un test de tip SpeedTest, obţinând 92 Mbps la download şi 46 Mbps la upload în 4G, un rezultat destul de bun, dar nu şi replicat pe partea de WiFi.

Aici am prins doar 47 Mbps la download şi 25 Mbps la upload, în condiţiile în care cea mai recent testată tablete Lenovo a prins şi de 10 ori mai mult la download. Tz, tz, tz Huawei!

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×