Huawei P8 Max: Conectivitate dual SIM, LTE şi virtual HD

877 ori
<b>Huawei P8 Max: Conectivitate dual SIM, LTE şi virtual HD</b>Huawei P8 Max e ultimul device din lume la care m-aş gândi să port o conversaţie, mai ales când sunt 50 de grade afară şi metalul se încinge. De aceea un headset Bluetooth e sfânt în acest caz, dar hai să vedem ce ne rezervă mega phablet-ul şi la restul..

Huawei P8 Max e ultimul device din lume la care m-aş gândi să port o conversaţie, mai ales când sunt 50 de grade afară şi metalul se încinge. De aceea un headset Bluetooth e sfânt în acest caz, dar hai să vedem ce ne rezervă mega phablet-ul şi la restul aspectelor de conectivitate.

Avem de-a face cu un model ce vine cu suport 4G LTE, cu viteza de download de până la 300 Mbps şi suport HSDPA+ inclus. Primim şi GPS şi Glonass, dar şi WiFi a/b/g/n/ac şi Bluetooth 4.0, iar acest model dual SIM oferă şi funcţia WiFi+ pentru a ne conecta la routerele memorate. Pe partea de apeluri, avem un volum ridicat, sunet clar şi semnal bun, dar evident comoditatea e o problemă.

SpeedTest

Dialerul vine cu funcţii ca Speed Dial, Harassment Filter, Virtual HD Call şi Pocket Mode. La testul de viteză în SpeedTest am prins 47 Mbps la download şi 24 Mbps la upload, dar şi 27 ms ping, rezultate rezonabile.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×