Huawei P9 în varianta pe albastru ajunge la vânzare pe plan local; iată cât costă noua versiune!

2.252 ori
<b>Huawei P9 în varianta pe albastru ajunge la vânzare pe plan local; iată cât costă noua versiune!</b>De astăzi debutează pe plan local și varianta Blue a lui Huawei P9, o nuanță ceva mai interesantă pe care compania chineză o anunța oficial în cadrul evenimentului de la IFA unde debuta noua serie de terminale Nova. Revenind la noutatea de astăzi

Dacă ați pornit deja în căutarea de cadouri pentru sărbători, atunci Huawei P9 în varianta pe albastru se poate dovedi o alegere cum nu se poate mai inspirată. Popularul smartphone cu cameră duală Leica debutează de astăzi pe plan local în această nuanță mai deosebită pe care compania chineză o anunța oficial în cadrul evenimentului de la IFA 2016 unde era prezentată gama de terminale Nova.

Huawei P9

Așa cum bănuiți, vorbim despre o variantă ce își schimbă doar culoarea carcasei, dotările hardware fiind exact cele întâlnite și pe variantele standard. Un alt lucru ce se mai schimbă totuși, este prețul de comercializare care crește cu câteva sute de lei în cazul unor retaleri, comparativ cu cel purtat de modelele pe auriu, alb, roz și gri.

Vă amintim de faptul că acest telefon este un partener ideal pentru pasionații de fotografiere, asta pentru că senzorul foto dual disponibil la bord promite din start capturi superbe fără mare bătaie de cap. Există totuși și un mod Pro prin care putem controla diferite aspecte, iar ca funcții extra avem posibilitatea de a capta imaginii alb-negru și de a modifica punctul de focus chiar și după realizarea fotografiilor.

Recenzia smartphone-ului o găsiți aici alături de numeroase mostre foto, iar mai jos aveți și prețurile pentru noua variantă pe albastru!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×