Huawei Mate 9 apare într-o imagine oficială înaintea lansării de pe 3 noiembrie; vine cu o cameră duală certificată Leica

1.693 ori
<b>Huawei Mate 9 apare într-o imagine oficială înaintea lansării de pe 3 noiembrie; vine cu o cameră duală certificată Leica</b>Cu doar câteva săptămâni rămase până la debutul lui Huawei Mate 9, vedem astăzi o imagine oficială cu noul phablet - material dezvăluit de către nimeni altul decât Evan Blass a.k.a @evleaks. Privim asupra modelului ce vine în varianta de culoare mov

Huawei Mate 9 are mai toate șansele să fie phablet-ul anului 2016, mai ales acum că Samsung Galaxy Note 7 a ieșit din cursa pentru titlu. Noul terminal a cărui lansare este programată pentru data de 3 noiembrie ni se prezintă astăzi într-o imagine oficială prin intermediul celebrului leaker Evan Blass a.k.a @evleaks - semn că avem în față un material pe cat se poate de credibil. 

Huawei Mate 9

Aflați că versiunea prezentată aici este cea cunoscută sub numele de cod Manhattan, modelul standard ce aduce un display cu sticlă 2.5D aplicată peste panoul frontal. Pe lângă aceasta, va exista și o altă variantă denumită Long Island care potrivit zvonurilor din ultima perioadă ar urma să ne ofere un display cu margini curbate laterale, precum avem pe terminale ca Samsung Galaxy S7 Edge și Note 7.

Imaginea de astăzi ne reconfirmă faptul că primim o cameră duală cu certificare Leica, bliț dual-tone și telemetru laser pentru focalizare, dar și un scanner de amprente amplasat sub acest modul foto. La bază se remarcă portul USB Type-C, grila pentru difuzor, în timp ce sus avem jack-ul audio 3.5 mm și ceea ce pare a fi un microfon secundar sau poate chiar un emițător infraroșu. 

Huawei Mate 9 este așteptat cu un display Full HD de 6 inch, cu 4 sau 6 GB memorie RAM și cu recent lansatul procesor HiSilicon Kirin 960 - chipset ce oferă o performanță superioară lui Snapdragon 821. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×