Huawei a vândut peste 12 milioane de unităţi P9 şi P9 Plus la nivel global

2.516 ori
<b>Huawei a vândut peste 12 milioane de unităţi P9 şi P9 Plus la nivel global</b>Huawei a lansat flagship-ul P10 în China în această săptămână şi în cadrul evenimentului a ţinut să sublinieze şi performanţa smartphone-urilor pilot de anul trecut. E vorba despre Huawei P9 şi P9 Plus, care ar fi vândut peste 12 milioane de unităţi la..

Huawei a lansat flagship-ul P10 în China în această săptămână şi în cadrul evenimentului a ţinut să sublinieze şi performanţa smartphone-urilor pilot de anul trecut. E vorba despre Huawei P9 şi P9 Plus, care ar fi vândut peste 12 milioane de unităţi la nivel global.

Numărul reprezintă o creştere cu 2 milioane de unităţi faţă de precedentul prag anunţat, de 10 milioane de unităţi. Acesta devenea oficial în luna decembrie a anului trecut. Acelaşi oficial care a anunţat performanţa, Yu ChengDong (CEO Huawei Consumer Business Group) s-a declarat optimist legat de noile modele. P10 şi P10 Plus ar urma să depăşească bariera de 10 milioane de unităţi vândute, e convins CEO-ul.

2016 a fost un an plin de recorduri pentru Huawei şi pe lângă premii pentru produsele sale precum MateBook la MWC 2016, compania a livrat un total de 139 de milioane de smartphone-uri. Rezultatul înseamnă un salt cu 29% faţă de 2015, iar în 2017 am putea înregistra o depăşire a pragului de 140 de milioane de unităţi, sau poate chiar de 150 de milioane.

Rămâne să aflăm şi câte modele Honor 8 şi Mate 9 s-au vândut, pentru că şi ele au fost bine primite de public.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×