iHunt Alien X Black: OS, UI, aplicaţii - Android 8.1 cu foarte mici modificări

167 ori
<b>iHunt Alien X Black: OS, UI, aplicaţii - Android 8.1 cu foarte mici modificări</b>Acest telefon iHunt nu se aventurează în apele lui Android Pie, deşi cred că l-ar suporta, având în vedere dotările sale. Terminalul se mulţumeşte cu Android 8.1.0, cu mici modificări cosmetice, la nivel de iconuri.

Acest telefon iHunt nu se aventurează în apele lui Android Pie, deşi cred că Alien X Black l-ar suporta, având în vedere dotările sale. Terminalul se mulţumeşte cu Android 8.1.0, cu mici modificări cosmetice, la nivel de iconuri.

Foloseşte un carusel clasic vertical pentru multitasking şi are şi split screen, iar dacă ţinem apăsat pe homescreen accesăm zona de wallpaper, widget-uri (stock din Android apropo) şi setările de homescreen, inclusiv notification dots şi altele de gen. Cu swipe în jos accesăm zona de Notificări şi Quick Settings, unde sunt scurtăturile pentru a porni/opri conectivitatea.

Setările în sine ne-au adus surprinzător de multe configuraţii de butoane virtuale. Putem ascunde bara navigaţională şi avem şi zona DuraSpeed, pentru a administra utilizarea de resurse şi consumul lor de către aplicaţiile din fundal. Pentru securitate avem deblocare facială, care fiind doar cu camera şi nu cu infraroşu nu e aşa sigură, plus cea cu cititor de amprente.

Acesta este rapid, se afla lateral şi funcţionează perfect doar dacă pui degetul la locul potrivit şi ai învăţat orbeşte poziţia sa. Cele 24 de aplicaţii preinstalate sunt stock şi nu e loc de bloatware aici. Avem Gmail, Google Maps, YouTube, Duo şi File spre exemplu.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×