Motorola Moto G7 Power: OS, UI, aplicaţii stock, pe bază de Android Pie

1.043 ori
<b>Motorola Moto G7 Power: OS, UI, aplicaţii stock, pe bază de Android Pie</b>Motorola Moto G7 Power e fix ca toate celelalte telefoane Motorola şi Nokia de pe piaţă, plus vreo 3-4 modele Xiaomi şi ASUS: stock, curat cu un Android că scos din fabrică. Rulează Android Pie stock şi nu sunt deloc mare fan al multitasking-ului şi..

Motorola Moto G7 Power e fix ca toate celelalte telefoane Motorola şi Nokia de pe piaţă, plus vreo 3-4 modele Xiaomi şi ASUS: stock, curat cu un Android că scos din fabrică. Rulează Android Pie stock şi nu sunt deloc mare fan al multitasking-ului şi split screen-ului lansat de Pie pe Pixel 3 şi propagat şi pe alte handset-uri. Mai ale acel buton Back care apare aşa rar. Am înţeles că se repară în Android 10.

Video-review Motorola Moto G7 Power, secțiunea OS & UI & APPS

Cel mai din stânga homescreen e dedicat feed-ului Google, cu informaţii utile, ştiri, meteo şi altele de gen. Ţinem apăsat pe homescreen şi avem setări legate de homescreen, widget-uri (stock) şi fundaluri. În setări umblăm la Notification Dots, layout. În secţiunea dropdown avem notificări şi Quick Settings, curate şi aerisite, cu schema de culori clasică pentru Moto: gri/verde/alb.

Setările includ Moto Actions, cu funcţii că "Lift to Unlock" sau editor de screenshot-uri, navigare cu un singur buton şi swipe pentru a micşora afişajul. Avem şi Moto Display, cu funcţii că Peek și Attentive, primul fiind înlocuitor de Always On Display. Pe partea de securitate avem cititorul de amprente care e rapid şi precis, în spatele telefonului, dar există şi deblocare facială, cu viteza modestă.

Avem şi Digital Wellbeing şi aplicaţii stock native Google, 29 la număr. Din ele amintesc Chrome, Calendar, Drive, Docs, Duo, Files, Lens, Maps şi Sheets, dar şi Sliders şi YouTube.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×