iPhone 7: Designul clasic primeşte câteva schimbări majore, binevenite

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.115 ori
<b>iPhone 7: Designul clasic primeşte câteva schimbări majore, binevenite</b>Apple a rămas în urmă la câteva capitole faţă de rivalii săi şi trebuia să se revanşeze pentru asta. De prea multă vreme cereau fanii un device rezistent la apă, încărcare wireless sau difuzoare stereo. E drept că încărcarea wireless nu s-a rezolvat încă

Apple a rămas în urmă la câteva capitole faţă de rivalii săi şi trebuia să se revanşeze pentru asta. De prea multă vreme cereau fanii un device rezistent la apă, încărcare wireless sau difuzoare stereo. E drept că încărcarea wireless nu s-a rezolvat încă, dar ajungem şi acolo. Cât despre design, formatul e în mare păstrat de la predecesorii cu 6 în nume.

Ce remarcăm din start e că earpiece-ul e mai lat decât pe iPhone 6S şi că decupajele antenelor au fost mutate spre marginile din spate, pentru că, să recunoaştem cele de dinainte arătau oribil. Nu mai avem nici jack audio acum în zona inferioară, iar butonul Home nu mai este mecanic, ci e unul touch, care simulează feedbackul celui mecanic folosind un motoraş taptic.

iPhone 7 măsoară 7.1 mm în grosime şi cântăreşte 138 de grame, deci păstrează talia lui iPhone 6S şi e cu 5 grame mai uşor. Are un corp metalic din aluminiu, în format unibody şi vine cu muchii foarte rotunjite. Cumva m-am trezit că îmi tot scapă acest model din mana, deci e uşor alunecos. Construcţia e solidă, utilizarea cu o singură mână e impecabilă, iar butoanele fizice au feedback bun.

Cel nou Home din păcate nu m-a prins. Ca utilizator de iPhone de ani buni e foarte greu să schimbi această funcţie chintesenţiala a telefonului cu un înlocuitor. E totuşi o chestiune de timp să mă obișnuiesc, cred. A se remarca aici şi panoul din sticlă frontal uşor rotunjit şi protuberanța camerei.

SIM tray-ul trebuie împins acum ceva mai tare pentru că are o izolare specială, având în vedere că terminalul e rezistent la apă şi praf în regim IP67. Rămâne un telefon familiar, comod şi premium, cu noutăţi care sunt mind blowing doar dacă te învârți numai în universul produselor Apple în ultimii ani.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×