iPhone 7 Jet Black primeşte testul de zgâriere, nu rezistă deloc eroic (Video)

1.701 ori
<b>iPhone 7 Jet Black primeşte testul de zgâriere, nu rezistă deloc eroic (Video)</b>Deși arată spectaculos, iPhone 7 în varianta de culoare Jet Black se dovedește a fi un telefon foarte pretențios atunci când vine vorba despre modul în care este tratat. Chiar și Apple recomandă utilizarea unei huse de protecție pentru a evita apariția de

Se pare că doar un test de zgâriere al lui iPhone 7 nu e de ajuns, aşa că YouTuberul JerryRigEverything a revenit cu încă un test de gen. De această dată el foloseşte accesorii pe care le putem avea oricând în buzunar împreună cu telefonul. Hai să vedem în ce măsură rezistă terminalul la zgârieturi.

iPhone 7 Jet Black

Testul nu a început deloc bine, astfel că până şi ştergerea carcasei glossy cu camera/tricoul Youtuberului a lăsat o urmă pe carcasă. Aparent o particulă de "ceva dur" fusese prinsă în ţesătură şi a produs o mică zgârietură. A urmat testul cu o scobitoare, care nu a lăsat urme pe device, dar o monedă a lăsat zgârieturi clare.

Apoi cheia a provocat zgârieturi adânci pe spatele terminalului, ca şi acel cui şi evident şi cutterul, care a săpat serios în carcasa acestui smartphone. Până şi Apple recomandă să folosiţi o husă pentru varianta Jet Black a lui iPhone 7, clar mai predispus la amprente şi zgârieturi decât modelele de altă nuanţă. Aici apare şi o controversă: ţi-ai luat Jet Black pentru că eşti fascinat de nuanţă şi nu pentru că ai vrea să o ascunzi cu o carcasă... deci de ce ai mai luat varianta Jet Black dacă o acoperi totuşi?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×