UPDATE CÂȘTIGĂTOR: La ce oră începe Black Friday 2016 la eMAG? Oferim un smartphone UHANS S1 celui ce va ghici ora cea mai apropiată de startul reducerilor!

19.766 ori
<b>UPDATE CÂȘTIGĂTOR: La ce oră începe Black Friday 2016 la eMAG? Oferim un smartphone UHANS S1 celui ce va ghici ora cea mai apropiată de startul reducerilor!</b>BlackFriday se apropie cu pași repezi și cu siguranță eMAG.ro va fi unul dintre cele mai urmărite site-uri din online, acest retailer urmând a da startul reducerilor în dimineața zilei de 18 noiembrie. După cum au menționat și în cadrul conferinței de

UPDATE 1: Fericitul câștigător al smartphone-ului UHANS S1 este utilizatorul Vitalitys Vitan ce a ghicit ora 6:49. Dacă ne-ați urmărit sesiunea de live blogging aici, atunci ați putut remarca faptul că informația cu privire la startul reducerilor pe eMAG a fost postată la ora 6:49:43. Câștigătorul este rugat să ne trimită un mesaj pe Facebook cu datele personale și adresa pentru expedierea telefonului!

Concurs

Concurs

UPDATE 2: Gabriel Ungureanu (alias Vitalitys Vitan) a intrat în posesia telefonului oferit cadou de Mobilissimo.ro, să-l stăpânești sănătos! :)

Gabriel Ungureanu

Astăzi este ziua în care ne pregătim de Black Friday, o campanie de reduceri pe care unii comercianți o vor începe chiar din această seară, în timp ce alții precum eMAG.ro vor veni în întâmpinarea noastră cu promoții speciale în zorii zilei de 18 noiembrie. Pentru că eMAG va fi cu siguranță unul dintre cele mai urmărite magazine din mediul online, ne-am decis ca astăzi să aruncăm o privire asupra orelor la care evenimentul a început anii trecuți în cazul acestui retailer:

  • 2013  - ora de începere 6:56
  • 2014  - ora de începere 6:52
  • 2015  - ora de începere 8:34 
  • 2016 - click aici pentru a afla dacă s-a dat startul!

Aceste date sunt preluate din sesiunile noastre de live blogging pe care le-am organizat în fiecare an cu ocazia Black Friday, iar după cum puteți vedea în anii 2013 și 2014 ce de la eMAG au dat startul cu doar puțin timp înainte de ora 7. Anul 2015 a fost diferit totuși, retailerul punând presiune pe cumpărătorii ce au stat ațintiți asupra site-ului emag.ro de la primele ore ale dimineții, urmând ca startul să fie dat abia la ora 8:34.

Din conferința de presă de acum câteva zile, oficialii eMAG ne-au informat că anul acesta Black Friday va începe între orele 06:00 - 8:00, așteptându-se ca startul să fie dat mai devreme decât în 2015. Ca în fiecare an și acum au fost investite sume serioase de bani în servere, dar nu totul este sigur că va merge ca la carte. Rămâne de văzut dacă magazinul va respecta intervalul orar dat pentru startul reducerilor, sau dacă vor apărea ceva probleme.

Noi avem pregătit și un concurs pentru voi și punem la bătaie un smartphone UHANS S1 celui ce va ghici ora la care eMAG va da startul campaniei de Black Friday. Pentru a participa tot ce aveți de făcut este să lăsați un comentariu în rubrica de mai jos din cadrul acestui articol cu ora și minutul la care credeți că reducerile vor începe. 

Vom lua în considerare doar un singur comentariu din partea fiecărui utilizator, iar acele comentarii editate ulterior nu vor fi considerate valide. Câștigător va fi desemnat primul cititor (în ordine cronologică a postărilor) care s-a apropiat cât mai mult sau a intuit exact ora de începere a campaniei Black Friday eMAG. Pentru a nu exista neînțelegeri, vom luat drept ora corectă cea la care vom anunța startul reducerilor pe eMAG prin intermediul unei postări în cadrul sesiunii noastre de liveblogging Black Friday 2016

Ora limită pentru publicarea comentariilor este 5:00 dimineața (18 noiembrie)!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×