Allview lansează primul smartwatch din portofoliu; Allwatch vine cu display monocrom și senzor pentru puls

2.328 ori
<b>Allview lansează primul smartwatch din portofoliu; Allwatch vine cu display monocrom și senzor pentru puls</b>Compania brașoveană Allview anunță astăzi lansarea primului smartwatch din portofoliu, model numit Allwatch și reprezentat în imaginile de mai jos. Acest produs vine cu un display monocrom pentru o autonomie sporită, iar la pachet primim și un

Era de așteptat ca la un moment dat sau altul cei de la Allview să anunțe și lansarea unui smartwatch pe piața locală, lucru ce se întâmplă chiar astăzi. Primul purtabil de acest tip din oferta companiei brașovene poartă numele de Allview Allwatch și el vine cu un display monocrom la pachet pentru ca autonomia este cuvântul de ordine aici. Ceasul este disponibil acum la precomandă, iar din rândurile de mai jos aflați și prețul de vânzare.

Allview Allwatch

Pentru început însă aruncăm o privire asupra design-ului și remarcăm prezența unei carcase din oțel inoxidabil aici, a unui panou frontal acoperit de sticlă 2.5D și a unui port magnetic pe spate prin intermediul căruia vom putea încărca bateria. Smartwatch-ul beneficiază de un display tactil Memory LCD monocrom de 1.28 inch (rezoluție 128 x 128 pixeli), de un procesor dual-core M0 Nordic 51822 și de conectivitate Bluetooth 4.0.

Allview Allwatch

Avem un senzor pentru măsurarea pulsului la pachet, un motoraș pentru vibrații ce va intra în funcție atunci când un apel sau un mesaj ajunge pe smartphone, dar și certificare IP67 pentru rezistență la apă și praf. Allview Allwatch aduce senzori pentru măsurarea numărului de pași realizați, a numărului de calorii arse și pentru monitorizarea somnului. 

Bateria aflată la interior ne oferă până la 7 zile de utilizare într-un regim normal, sau până la 10 zile în standby. Aflați că Allview Allwatch este compatibil cu smartphone-urile ce rulează sistemul de operare Android, sincronizarea fiind realizată prin intermediul conexiunii Bluetooth. Există și o aplicație dedicată Allwatch prin care putem consulta grafice detaliate ale activității noastre fizice.

Îl găsiți pe site-ul allview.ro la prețul de 349 lei, livrările urmând a începe din 7 decembrie!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×