În perioada 21 - 25 noiembrie, campania Black Friday desfășurată de un retailer chinez ne aduce reduceri atractive pentru produsele din ofertă!

1.419 ori
<b>În perioada 21 - 25 noiembrie, campania Black Friday desfășurată de un retailer chinez ne aduce reduceri atractive pentru produsele din ofertă!</b>În vreme ce majoritatea promoțiilor de Black Friday de la noi iau sfârșit, retailerii chinezi abia se pregătesc cu ofertele destinate acestei campanii. Este și cazul celor de la EverBuying.net care astăzi ne prezintă o serie dintre reducerile pe care le

Dacă la noi promoțiile de Black Friday au luat sfârșit, în alte regiuni retailerii abia se pregătesc pentru startul unor asemenea campanii de reduceri. Este și cazul celor de la EverBuying.net care desfășoară campania de Black Friday în perioada 21 - 25 noiembrie, fiind aici include discount-uri foarte interesante pentru mai toate produsele comercializate, dar și fel și fel de concursuri la care putem participa.

Black Friday

Începând de astăzi și până pe data de 24 noiembrie, retailerul ne oferă șansa de a câștiga unul dintre cele 3 smartphone-uri Ulefone Metal puse la bătaie, 10 premii a câte 100 puncte ce pot fi folosite pentru achiziții, respectiv 30 premii a câte 50 puncte EB. Tot ce aveți de făcut pentru a participa este să distribuiți pe pagina voastră de Facebook, link-ul asociat campaniei EverBuying.net care poate fi accesat de aici

EB2

De asemenea, avem și un cupon special de reduceri - BLACK13 - ce poate fi utilizat pentru toate celelalte produse care nu beneficiază de alte discount-uri cu ocazia acestei promoții de Black Friday. Folosind acest cod vom beneficia de o reducere în valoare de 13% pentru produsele urmărite.

Lenovo

Ca recomandare din această campanie îl avem pe Lenovo ZUK Z2 care în varianta cu 64 GB de stocare și 4 GB memorie RAM poate fi achiziționat pentru suma de 239.99 dolari ~ 1.019 lei. Primim aici un display de 5 inch cu rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, o cameră foto principală de 13 megapixeli și un scanner de amprente la pachet. 

Mai primim conectivitate 4G LTE, Wi-Fi, o baterie de 3500 mAh cu suport pentru tehnologia de încărcare rapidă ce va fi realizată prin intermediul unui port USB Type-C. Ca raport preț-specificații, acest Lenovo ZUK Z2 poate fi considerat o alegere inteligentă, mai ales pentru aceia ce apreciază dimensiunile mai compacte. Îl puteți comanda chiar acum de pe EverBuying.net și totodată verifica și celelalte oferte!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×