LEAGOO M9 debutează la precomandă cu ecran 18:9 și cameră duală; costă numai 74,99 dolari

19 ori
<b>LEAGOO M9 debutează la precomandă cu ecran 18:9 și cameră duală; costă numai 74,99 dolari</b>Din partea companiei chineze LEAGOO a sosit în aceste zile lansarea unui nou smartphone de buget și anume modelul LEAGOO M9 pe care îl vedeți mai jos. Acesta poate fi achiziționat pentru suma de doar 59.99 dolari și ca dotări avem

Compania chineză LEAGOO a lansat în aceste zile un nou smartphone accesibil pe piață, model numit LEAGOO M9 ce poate fi achiziționat în acest moment la precomandă pentru inedita sumă de numai 59.99 dolari. La capitolul design telefonul se prezintă chiar bine și după cum e de așteptat la un asemenea preț nu trebuie să avem așteptări prea mari în materie de pachet hardware.

Primim în cazul de față un ecran de 5.5 inch cu rezoluție HD (1280 x 640 pixeli) și tehnologie IPS pentru imagine, un procesor octa-core MediaTek MT6580T de 1.3 GHz și 2 GB de RAM. Se mai oferă și 16 GB spațiu de stocare flash, un scanner de amprente ce promite deblocarea în numai 0.1 secunde și la interior o baterie LG de 2850 mAh ce nu sună rău.

LEAGOO M9

Telefonul oferă și cameră duală principală cu senzori de 8 și 2 megapixeli, dar și o cameră duală selfie de 5 + 2 megapixeli ce ne va oferi fotografii cu efect bokeh. Interesant la camera din spate este design-ul său, același pe care îl vom întâlni și pe flagship-ul Samsung Galaxy S9 ce vine la anul.

LEAGOO M9 beneficiază și de port microUSB v2.0, de jack audio 3.5 mm și din păcate doar de suport 3G. Acesta este și motivul prețului mai scăzut, dar per total handset-ul e o alegere bună dacă țineți musai să aveți un telefon arătos, dar bugetul este tare mic.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×