Xiaomi Redmi Note 5 ar urma de fapt să nu existe, fiind înlocuit de Redmi 5 Plus

1.321 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 5 ar urma de fapt să nu existe, fiind înlocuit de Redmi 5 Plus</b>Deși mulți încă mai așteaptă sosirea phablet-ului Xiaomi Redmi Note 5, sunt șanse mari ca acest telefon să nu mai debuteze vreodată. Apar informații chiar pe forumul oficial al companiei chineze cu privire la faptul că Redmi 5 Plus

Xiaomi Redmi Note 5 era aşteptat să debuteze cu Redmi 5 şi Redmi 5 Plus la începutul acestei luni, dar am aflat recent că ar fi fost reprogramat pentru ianuarie 2018. Acum existenţa sa e pusă la îndoială, apărând teoria că de fapt nici nu va exista, fiind înlocuit de Xiaomi Redmi 5 Plus.

Xiaomi a lansat seria Redmi 5 pe 7 decembrie, fără a oferi totuşi şi un succesor pentru Redmi Note 4. Pentru a clarifica situaţia un moderator de pe MIUI Forum a menţionat că Xiaomi Redmi 5 Plus ocupă acum locul lui Redmi Note 5 în portofoliul companiei chineze. Se renunţă la numele de "Note" deocamdată, probabil şi pentru a evita confuzia cu alte companii care au terminale "Note".

Redmi 5 Plus nu sună deloc rău, cu un procesor Snapdragon 625, 3 sau 4 GB RAM şi 32 sau 64 GB stocare. A făcut trecerea la un panou 18:9, cu diagonală de 5.99 inch şi rezoluţie de 2160 x 1080 pixeli şi mai vine cu baterie de 4000 mAh, plus sloturi dual SIM. Are o cameră de 12 MP în spate şi una frontală de 5 MP, iar preţul de pornire de 150 de dolari e tentant.

Să sperăm că bateria livrează în acelaşi mod ca Redmi Note 4, care a fost excelent la acest capitol.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×