LEAGOO T5c este un nou telefon de buget ce vine echipat cu o cameră duală; 5 norocoși îl pot achiziționa pentru doar 1.99 dolari

1.105 ori
<b>LEAGOO T5c este un nou telefon de buget ce vine echipat cu o cameră duală; 5 norocoși îl pot achiziționa pentru doar 1.99 dolari</b>Continuă lansările de smartphone-uri pe piața din China, acolo unde producătorul LEAGOO a anunțat recent debutul smartphone-ului numit LEAGOO T5c. Acest terminal vine echipat cu dotări de buget și în ciuda procesorului Spreadtrum

LEAGOO T5c este numele unui nou smartphone introdus astăzi pe piața din China, telefon pe care aveți ocazia să îl achiziționați la suma de numai 1.99 dolari. Accesând pagina oficială a telefonului vă puteți înscrie cu adresa de e-mail pentru a intra în tombola specială organizată de către compania producătoare. 5 utilizatori vor avea astfel posibilitatea de a achiziționa telefonul pentru 1.99 dolari dacă vor fi extrași.

Toți participanții vor fi recompensați cu un voucher de 30 dolari reducere pentru achiziția telefonului care în mod normal se vinde la suma de 129.99 dolari. Printre dotările sale avem un display Full HD de 5.5 inch și un procesor octa-core Spreadtrum SC9853i de 1.8 GHz pe 64-bit ce a fost creat folosindu-se procesul Intel de 14nm.

Leagoo T5c

Se oferă 3 GB de RAM aici, 32 GB spațiu de stocare flash, o baterie de 3000 mAh la interior, suport pentru conectivitate 4G LTE Cat.6, scanner de amprente și o cameră duală în spate. Aceasta este compusă dintr-un senzor principal Samsung de 13 megapixeli și unul secundar OmniVision de 2 megapixeli. 

Leagoo T5C

Aflăm că la mijloc se află și tehnologia de fotografiere Spreadtrum care contribuie la obținerea efectului bokeh în imagini, cu posibilitate de refocusare după realizarea imaginilor. Zona camerei foto din spate ne amintește tare mult de Huawei P9 și Huawei P10, dar asta nu este nu lucru rău.

LEAGOO T5c sosește într-o carcasă metalică ce măsoară 7.9 mm în grosime și se oferă în continuare jack audio. Vă puteți înregistra aici pentru rezervarea produsului și astfel avea o șansă de a vă număra printre cei 5 ce pot achiziționa telefonul pentru suma de doar 1.99 dolari!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×