Pansonic P91 este un nou telefon accesibil ce debutează în India pentru numai 99 dolari

866 ori
<b>Pansonic P91 este un nou telefon accesibil ce debutează în India pentru numai 99 dolari</b>Cei de la Panasonic lansează noi și noi smartphone-uri pe piața din India, cel mai recent exemplu fiind modelul Panasonic P91 pe care îl vedeți în imaginile de mai jos. Acesta va fi comercializat la suma de doar 99 dolari și printre dotările sale

Încă o lansare marca Panasonic a avut loc în aceste zile pe piața din India, fiind vorba despre telefonul entry-level numit Panasonic P91. Acesta se va comercializa la un preț de 99 dolari și partea bună este că se oferă suport pentru conectivitate 4G LTE. Pe lista de dotări se află un display FWVGA IPS de 5 inch cu rezoluție de 854 x 480 pixeli, 1 GB RAM și procesorul quad-core MediaTek MT6737M de 1.1 GHz.

Panasonic P91

Se oferă și 16 GB spațiu de stocare flash, un slot pentru carduri microSD, slot dual-SIM, Bluetooth 4.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n și o baterie de 2500 mAh. Panasonic P91 mai aduce o cameră frontală de 5 megapixeli și în spate un senzor de 8 megapixeli echipat cu bliț LED și autofocus.

Design-ul este chiar atrăgător pentru zona de preț din care face parte și vedem o carcasă glossy ce va sosi în culori precum albastru, negru și auriu. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×