GeekBuying se pregătește de Black Friday cu numeroase reduceri; iată ofertele deja active

1.191 ori
<b>GeekBuying se pregătește de Black Friday cu numeroase reduceri; iată ofertele deja active</b>Și retailerii chinezi participă la campania Black Friday din acest an, pe listă fiind și GeekBuying. Acest magazin a dezvăluit deja câteva dintre reducerile pregătite și în articolul de astăzi aflați ce alte surprize îi așteaptă pe utilizatorii

Retailerul chinez GeekBuying.com a dat astăzi startul unei campanii de reduceri speciale de dinaintea Black Friday, promoție ce ne oferă posibilitatea de achiziție a produselor dorite la prețuri speciale. Ca de fiecare dată sunt incluse aici smartphone-uri, tablete, gadget-uri de ultimă oră și chiar produse mai inedite precum drone ce sunt vândute la sume foarte prietenoase cu buzunarul nostru.

GeekBuying

În pagina principală a campaniei veți putea regăsi produse sortate în funcție de categoria din care fac parte, fiind prezente oferte de tip flash la prețuri foarte bune ce se epuizează rapid, secțiunea Top Picks unde avem cele mai populare produse, respectiv zona produselor recent sosite în stoc care se bucură deja de reduceri.

GeekBuying

De asemenea, GeekBuying oferă și coduri promoționale de reducere pentru toate categoriile de produse, acestea urmând a fi afișate odată ce dați share campaniei pe rețelele de socializare. Mai avem și secțiunea cu accesorii și gadget-uri ale căror preț încep de la doar 0.99 dolari și nu în ultimul rând găsiți jos de tot în pagina campaniei produse din partea brandurilor chineze cu renume pe piață.

GeekBuying

Întreaga campanie va putea fi accesată de aici și în lista de mai jos aveți câteva dintre reducerile care ne-au atras nouă atenția:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×