Lenovo ZUK Edge, terminal cu 6 GB RAM și procesor Snapdragon 821 disponibil la sub 1.700 lei pe plan local!

2.942 ori
<b>Lenovo ZUK Edge, terminal cu 6 GB RAM și procesor Snapdragon 821 disponibil la sub 1.700 lei pe plan local!</b>Din seria ofertelor de care trebuie să profitați vine astăzi smartphone-ul Lenovo ZUK Edge, terminal vândut pentru suma de 1.665 lei de către retailerul QuickMobile.ro. Telefonul oferă 6 GB memorie RAM, un procesor Snapdragon 821 și un display

Descoperim astăzi o ofertă tare atractivă la QuickMobile, retailer ce comercializează smartphone-ul Lenovo ZUK Edge la prețul de doar 1.665 lei. Pentru această sumă plătită beneficiem de un smartphone cu display aproape edge-to-edge și cu 6 GB memorie RAM la bord pentru un sistem de multitasking eficient. Avem mai multe puncte forte pe care le veți afla în rândurile următoare.

Lenovo ZUK EDGE

Revenind la display, aflați că acesta este unul de 5.5 inch cu rezoluție Full HD ce ocupă 78.3% din întreaga suprafață a panoului frontal, raport destul de însemnat dar nu la fel de mare precum cel oferit de modele ca Xiaomi Mi Mix sau Samsung Galaxy S8. Mai avem aici și procesorul Snapdragon 821, 64 GB spațiu intern de stocare și o baterie de 3100 mAh cu suport pentru încărcare rapidă Quick Charge 3.0.

Lenovo ZUK EDGE

Lenovo ZUK Edge aduce și port USB Type-C, jack audio și conectivitate 4G LTE. Camera frontală este o unitate de 8 megapixeli ce filmează Full HD, iar pe spate avem senzorul de 13 megapixeli cu tehnologie PDAF, bliț LED și deschidere f/2.2. Găsiți aici specificațiile complete și puteți comanda telefonul de pe site-ul QuickMobile.ro!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×