LeEco Le Pro 3 Elite anunţat oficial: smartphone cu procesor Snapdragon 820, baterie de 4070 mAh şi preţ de 246 dolari

1.629 ori
<b>LeEco Le Pro 3 Elite anunţat oficial: smartphone cu procesor Snapdragon 820, baterie de 4070 mAh şi preţ de 246 dolari</b>În ciuda zvonurilor cu privire la faptul că LeEco trece printr-o perioadă nu tocmai benefică cu afacerea ce implică smartphone-urile, iată că firma chineză anunță astăzi lansarea unui nou smartphone pe piață și anume a modelului Le Pro 3 Elite. Acesta

LeEco a anunţat astăzi un nou smartphone, după o perioadă de retragere din atenţia publicului, din cauza unor probleme financiare. Noul venit poartă numele de LeEco Le Pro 3 Elite şi în ciuda acestei nomenclaturi are dotări mai modeste decat LeEco Le Pro 3.

LeEco Le Pro 3 Elite

Derivat din terminalul de anul trecut, el înlocuieşte chipsetul Snapdagon 821 al originalului cu un Snapdragon 820. Acest smartphone propune şi un ecran Full HD LCD de 5.5 inch, 4 GB RAM şi 32 GB stocare, dar şi o cameră principală de 16 megapixeli. La bord se afla o baterie generoasă de 4070 mAh, scanner de amprente în spate şi un corp metalic unibody.

LeEco oferă ca bonus la achiziţie şi 3 luni de abonament la serviciul său de streaming video. Terminalul vine fără NFC şi costă 246 de dolari, cu 30 de dolari mai puţin decât LeEco Le Pro 3. Poate că numele "Lite" ar fi fost mai potrivit decât "Elite” aici. Remarcăm şi panoul frontal 2.5D pe terminal şi ne întrebăm dacă smartphone-ul vine tot cu Android Marshmallow ca şi predecesorul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×