Preț și disponibilitate LG V20 în România!

18.924 ori
<b>Preț și disponibilitate LG V20 în România!</b>Iată că începând de astăzi retailerii români încep a lista la precomandă smartphone-ul LG V20 - terminal ce se laudă cu un generos display de 5.7 inch și cu o cameră foto duală la pachet. Avem și procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 820 sub capotă

UPDATE 03-07-2017: Din păcate smartphone-ul LG V20 nu prea se mai găsește pe plan local, doar QuickMobile mai listând produsul la vânzare pentru suma de 1.790 lei în acest moment (varianta pe negru)!

UPDATE 12-04-2017: Au trecut luni bune de a sosirea lui LG V20 pe plan local și în continuare numărul de retaileri care îl listează la vânzare este unul chiar mic. La ora actuală îl mai găsiți doar în oferta a 4 retaileri, prețurile asociate fiind afișate în cadrul tabelului de mai sus.

În vreme ce noi participam la IFA, sud-coreenii de la LG anunțau pe piața americană phablet-ul LG V20 - succesorul unui model ce a fost bine primit de public anul trecut, drept un telefon multimedia complet. Pentru că de astăzi retailerii de pe piața locală încep a lista la precomandă noul model, ne-am hotărât să vă prezentăm un nou articol de tip - Preț și Disponibilitate - ce conține lista completă a magazinelor ce vând produsul și desigur prețurile aferente.

LG V20

Pentru moment, acest phablet poposește doar în oferta celor de la QuickMobile care afișează un preț de 3.999 lei pentru varianta cu 64 GB spațiu intern de stocare ce este disponibilă pe argintiu și negru. Livrarea device-urilor către persoanele ce plasează acum o comandă va începe de luna viitoare, iar ținând cont de dotările hardware pe care acest handset ni le aduce, atunci credem că așteptarea merită.

LG V20, preț în România:

 PrețDisponibilitate 
QuickMobile 1.819 lei în stoc

Ei bine, avem aici de-a face cu un phablet ce ne aduce un display Quad HD de 5.7 inch cu protecție Corning Gorilla Glass 4, un display secundar de 2.1 inch cu rezoluție 1040 x 160 pixel ce va afișa notificări, widget-uri sau un text personalizat, și un proesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 de 2.15 GHz. Se include aici un chip de 4 GB memorie RAM și o capacitate de stocare de 64 GB.

Nu lipsește nici slotul microSD, iar o atracție principală aici este și camera foto duală compusă dintr-un senzor de 16 megapixeli cu deschidere f/1.8 și unul secundar de 8 megapixeli cu lentile wide. Primim stabilizare optică la pachet, bliț dual-tone, telemetru laser pentru focalizare și zoom optic 2x, iar pentru selfie-uri ni se pune la dispoziție o cameră frontală de 5 megapixeli. Avem un port USB Type-C, suport pentru redare audio la calitate 32-bit, un scanner de amprente și o baterie de 3200 mAh.

Aflați și faptul că LG V20 aduce o carcasă cu panou spate înlăturabil ce permite accesul și înlocuirea rapidă a bateriei. Nu în ultimul rând, la fel ca predecesorul său, și LG V20 oferă certificare militară MIL-STD-810G pentru rezistența la scăpări accidentale, șocuri praf și temperaturi extreme.

V20

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×