LG G7 ThinQ: Conectivitate acolo sus în topuri

Autor:  | Publicat în:  LG 66 ori
<b>LG G7 ThinQ: Conectivitate acolo sus în topuri</b>LG G7 Thinq este un telefon cu de toate şi evident nu îi lipsesc opţiunile de conectivitate. Are suport pentru WiFi a/b/g/n/ac, WiFi Direct, Miracast şi Bluetooth 5.0 LE.

LG G7 Thinq este un telefon cu de toate şi evident nu îi lipsesc opţiunile de conectivitate. Are suport pentru WiFi a/b/g/n/ac, WiFi Direct, Miracast şi Bluetooth 5.0 LE.

Suportă şi USB OTG via port USB Type-C şi mai are şi NFC şi suport pentru plăți FELICA. Pe partea de localizare avem GPS, AGPS, Glonass, iar handsetul este disponibil în variante single şi dual SIM. Pe partea de LTE avem suport pentru Categoria 16/13 şi la bord mai găsim şi 2 microfoane. Apelurile au avut un volum satisfăcător şi vocea a fost caldă, nu metalică sau electronică, că de robot. Nu am înregistrat nici prea mult zgomot de fond.

LG G7 Thinq Speedtest

Cât despre SpeedTest, aici a curs cu surprize, pentru că vitezele au fost foarte ridicate. A ajuns la 292 Mbps la download 4G şi la 65.7 Mbps la upload. La testul WiFi am ajuns la 433 Mbps la download şi 25.4 Mbps la upload. Garantez că e în top 3 all time, poate să fie un medaliat cu aur la cel puţin un capitol.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×