Turul Magazinelor #534: Xperia XA2 Ultra la cel mai bun preţ de până acum, Metro Exodus gata de lansare, monitor 4K la preţ bun

1.304 ori
<b>Turul Magazinelor #534: Xperia XA2 Ultra la cel mai bun preţ de până acum, Metro Exodus gata de lansare, monitor 4K la preţ bun</b>Ultima zi înainte de Valentine's Day şi deja nu prea mai are rost să faci cumpărături acum, decât dacă ai mare noroc şi ţi se livrează chiar mâine. Eventual poţi cumpăra deja ceva pentru Dragobete. Am ales azi mai degrabă produse

Ultima zi înainte de Valentine's Day şi deja nu prea mai are rost să faci cumpărături acum, decât dacă ai mare noroc şi ţi se livrează chiar mâine. Eventual poţi cumpăra deja ceva pentru Dragobete. Am ales azi mai degrabă produse masculine, la prima vedere cel puţin. Avem un Xperia XA2 Ultra la preţ excelent, un radio MP3 super dotat pentru maşină, un joc nou pentru PC şi console, dar şi un new entry pe piaţa locală dintre smartphone-uri şi un kit de streaming pentru gameri. Toate sunt mai jos.

1. Sony Xperia XA2 Ultra

Sony Xperia XA2 Ultra

Doar în perioada lui Black Friday anul trecut mai găseam preţuri aşa bune. Un Sony Xperia XA2 Ultra la sub 950 de lei sună ca un veritabil chilipir. Terminalul este unul dual SIM, cu muchiile foarte rotunjite şi pune la bătaie o cameră selfie duală. Are procesor Snapdragon 630, baterie generoasă şi un ecran luminos Full HD de 6 inch, numai bun pentru consumat video. Camera principală de 23 MP nu se face de râs nici în ziua de azi, în zona midrange. Camera selfie duală e greu spre imposibil de găsit pe un device sub 1000 de lei.

2. Monitor gaming DELL S2817Q, 28 inch

DELL S2817Q

Poate cel mai ieftin monitor 4K de gaming văzut de mine, acest model LED de la Dell e un chilipir marca PCGarage.ro. Costă 1449 lei şi vine cu timp de răspuns de 2 ms. În general mai toate monitoarele 4K de pe piaţa noastră au timp de răspuns de 5 ms, aşa că 2 ms e mare lucru aici. Are şi două boxe puternice integrate, fiecare de câte 9W, plus mod Picture in Picture, port DisplayPort, HDMI, USB şi de alimentare. Plusează cu 3 porturi USB şi jack audio.

3. Radio auto PNI Clementine 8450BT

PNI Clementine 8450BT

În cazul în care vreţi un radio MP3 player nou în automobil, am găsit unul accesibil la evoMAG.ro. E doar 130 de lei şi stocul e limitat la doar 3 bucăţi. Vine cu slot microSD, port USB, AUX, Bluetooth, telecomandă şi handsfree. Prinde radio FM şi are un afişaj LCD pe care vedeţi postul şi detalii despre melodii. E compact şi uşor de instalat.

4. Samsung Galaxy A8s

Samsung Galaxy A8s

Primul telefon cu decupaj pentru camera selfie direct în ecran a ajuns în România. Samsung Galaxy A8s se găseşte la comandă la Quickmobile.ro, cu preţul de 1999 lei. Nu e rău deloc pentru cei 6 GB RAM şi 128 GB stocare primiţi, plus ecranul generos de 6.4 inch Full HD+. Vine cu procesor Snapdragon 710, Android 9.0 Pie, fiind primul Samsung cu acest OS preinstalat. Mai dispune şi de slot microSD şi o cameră triplă în spate, care am înţeles că ar fi net superioară celei de pe Galaxy A7 (2018).

5. Kit streaming gaming TRUST GXT 786 Reyno

 TRUST GXT 786 Reyno

Pentru cei care sunt la început de drum cu streaming-ul online, avem un kit de bază, format din microfon şi webcam. Costă doar 129 de lei la Altex.ro şi vă permite să transmiteţi imaginea şi sunetul la o calitate perfectă. Webcamul este unul HD, iar microfonul este pe USB. Puteţi face chat video cu prietenii şi fanii via Twitch, YouTube sau Skype. Microfonul are iluminare LED, un cablu generos de 1.4 metri şi vine cu suport de birou bine echilibrat.

6. Metro Exodus

Metro Exodus

Vineri, pe 15 februarie se lansează cel mai aşteptat joc al începutului de an, Metro Exodus. Vine pe PS4, Xbox One şi PC şi este un FPS bazat pe cărţile SF ale lui Dmitry Glukhovsky. Combină horror-ul survival cu elemente de stealth şi are loc în fosta Federaţie Rusă, într-un peisaj post apocaliptic. Armele sunt încropite din obiecte găsite în mediul din jur, cu crafting şi scavenging. Acţiunea are loc la 2 ani după Metro Last Light.

Iată preţurile jocului:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×