Motorola Moto G4: OS, UI, aplicaţii curate şi aerisite ca pe un Nexus

1.585 ori
<b>Motorola Moto G4: OS, UI, aplicaţii curate şi aerisite ca pe un Nexus</b>Moto G4 e promovat ca un telefon fără fiţe şi pe lângă faptul că la capitolul hardware nu suntem bombardaţi cu artificii şi limbaj de PR fancy pentru nişte dotări mai mult sau mai puţin utile, cum face Apple, nici la capitolul software nu sunt complicaţii

Moto G4 e promovat ca un telefon fără fiţe şi pe lângă faptul că la capitolul hardware nu suntem bombardaţi cu artificii şi limbaj de PR fancy pentru nişte dotări mai mult sau mai puţin utile, cum face Apple, nici la capitolul software nu sunt complicaţii inutile.

Se vede faptul că Moto a fost deţinută de Google, pentru că avem o experienţă aproape de model Nexus aici. Telefonul rulează Android 6.0.1 Marshmallow, într-o variantă curată şi fără modificări sau bloatware. Google Now se află în homescreen-ul cel mai din stânga, multitasking-ul e pe bază de carusel, iar porţiunea dropdown e clasică, cu notificări şi Quick Settings.

Motorola Moto G4: OS, UI, aplicaţii curate şi aerisite ca pe un Nexus

Widget-urile sunt cele stock, plus cel de vreme şi oră oferit de Moto. Păcat că nu avem scanner de amprente, funcţie rezervată lui Moto G4 Plus totuşi. Setările includ funcţii obişnuite legate de criptare, memorie, lockscreen, dar şi Motorola Privacy sau Moto ID, care vă permit să obţineţi suport sporit şi să vă păstraţi opţiunile şi pe alte device-uri Moto.

În secţiunea de aplicaţii avem doar 23 de nume, deci nici urmă de bloatware. Moto a inclus o singură aplicaţie care îi poartă numele şi oferă acces la gesturi speciale, precum un gest în stil "tăiere cu cuţitul a legumelor", care aprinde sau stinge blitzul ca lanterna. Întoarcem şi telefonul invers pentru Do Not Disturb, iar odată ce luăm telefonul în mână în standby avem un fel de funcţie glance şi vedem notificările pentru câteva secunde. Sunt şanse mari să primim şi Nougat devreme pe acest model.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×