UMi Touch: OS, UI, aplicaţii pur şi simplu excelente

1.322 ori
<b>UMi Touch: OS, UI, aplicaţii pur şi simplu excelente</b>Văd că e o nouă modă printre producătorii chinezi de handset-uri accesibile să ofere Android Marshmallow pe device-uri, o măsură de bun simţ având în vedere că Lollipop ar fi primit de public cu strâmbături de nas. Şi UMi Touch vine tot cu Marshmallow..

Văd că e o nouă modă printre producătorii chinezi de handset-uri accesibile să ofere Android Marshmallow pe device-uri, o măsură de bun simţ având în vedere că Lollipop ar fi primit de public cu strâmbături de nas. Şi UMi Touch vine tot cu Marshmallow, mai mult decât atât în varianta aproape de stock.

Totuşi cumva interfaţa are iconuri uriaşe, o decizie controversată a celor de la UMi, zic eu. Widget-urile sunt cele stock, iar zona de multitasking se declanşează ţinând butonul Home apăsat. Aici se declanşează un carusel de aplicaţii, care se închid cu swipe în sus. În porţiunea dropdown avem notificări stock şi Quick Settings tot standard.

Interfata grafica UMi Touch

Setările includ o serie de gesturi efectuate cu palma în fata device-ului, pentru a naviga în galerie de exemplu sau a activa diferite funcţii, dar avem şi funcţii Smart Wake, în care putem desena simboluri pentru a activa aplicaţii şi face dublu tap pentru a activă ecranul. Am ajuns şi la scannerul de amprente, care are un setup cu viteză rezonabilă şi deblochează rapid terminalul.

Nu e nevoie să apăsăm pe el, ci doar să îl atingem şi gata deblocarea. Pe lista de aplicaţii preinstalate se află 25 de nume, deci nu e cazul de bloatware şi UMi oferă un pachet excelent aici, practic numai aplicaţii stock Android. Strictul necesar e bifat perfect.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×