Motorola Moto Z2 Play este disponibil în România! QuickMobile vinde în premieră telefonul modular!

1.548 ori
<b>Motorola Moto Z2 Play este disponibil în România! QuickMobile vinde în premieră telefonul modular!</b>Din nou cei de la QuickMobile se dovedesc foarte rapizi când vine vorba despre aducerea celor mai noi smartphone-uri la vânzare, astăzi fiind listat în ofertă terminalul modular Motorola Moto Z2 Play. Produsul de aici a fost anunțat oficial

Retailerul QuickMobile.ro ne dovește încă o dată cât de rapid este în aducerea celor mai noi smartphone-uri la vânzare pe plan local, lucru devenit obișnuință. Modelul care poate fi achiziționat în premieră de acum în România este Motorola Moto Z2 Play, telefon modular al cărui preț de pornire nu sună deloc rău mai ales dacă ținem cont de faptul că prin achiziționarea ulterioară de module îi vom putea extinde capabilitățile.

Motorola Moto Z2 Play

Acest telefon era anunțat oficial în iunie și iată-l acum aici gata pregătit pentru livrare către doritori. Ați aflat deja că handset-ul de față are o baterie mai mică la pachet comparativ cu predecesorul, dar acest lucru contribuie la obținerea unei grosimi de numai 6 mm! De asemenea, eficiența și optimizarea procesorului octa-core Qualcomm Snapdragon 626 fac minuni la capitolul consum de energie (rămâne să testăm personal cum stă exact la autonomie).

Motorola Moto Z2 Play

De această dată primim o unitate de 3000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă (de la 0 la 50% în 30 minute). Din față design-ul nu pare a se schimba prea mult comparativ cu Moto Z Play, fiind oferit și aici un display Super AMOLED de 5.5 inch cu rezoluție Full HD și protecție Gorilla Glass 3. Camera selfie este tot de 5 megapixeli dar primim acum un bliț dual-tone.

Motorola Moto Z2 Play

Schimbări sunt regăsite pe spate unde regăsim o cameră foto principală de 12 megapixeli cu suport pentru captură 4K Ultra HD, deschidere f/1.7, PDAF și telemetru laser. Interesant este faptul că cei de la QuickMobile comercializează varianta dual-SIM cu 4 GB RAM și 64 GB de stocare + slot microSD, pe lângă aceasta fiind lansată și o versiune cu 3 GB de RAM și doar 32 GB de stocare flash.

Telefonul mai dispune de port USB Type-C, scanner de amprente plasat frontal și de un port 3.5 mm - dotare pe care recent lansatul Moto Z2 Force nu o aduce. Greutatea lui Moto Z2 Play este de doar 145 grame și aflați că ni se oferă și certificare pentru rezistență la praf și stropire.

Motorola Moto Z2 Play

Carcasa este de această dată una complet metalică și în spate avem pinii magnetici ce vor permite atașarea de module speciale atât din generația anterioară, cât și din cea actuală din care face parte și accesoriul 360 Camera. Prețul de 2.099 lei este chiar atractiv și după cum am specificat și mai sus, modularitatea reprezintă aici un element important, unul pe care anumiți consumatori îl caută și pentru care nu vor să cheltuiască prea mult.

Îl găsiți pe Motorola Moto Z2 Play în oferta QuickMobile.ro și aflați că livrările se vor realiza în perioada 2 - 9 august!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×