Târgul de tehnologie IFA 2017 are loc în perioada 1 - 6 septembrie! Iată ce noutăți vom vedea din partea Huawei, Samsung, LG și alții!

1.391 ori
<b>Târgul de tehnologie IFA 2017 are loc în perioada 1 - 6 septembrie! Iată ce  noutăți vom vedea din partea Huawei, Samsung, LG și alții!</b>Încet încet vara se apropie de sfârșit și asta înseamnă un singur lucru - IFA 2017. Acest târg de tehnologie ce are loc anual la început de septembrie promite numeroase lansări din zona tech, inclusiv noutăți smartphone, purtabile, dar și

Mai avem o lună de vară la dispoziție și apoi se dă startul lansărilor din zona tech, asta pentru că târgul IFA 2017 are loc chiar la început de septembrie. Show-ul se va desfășura în perioada 1 - 6 septembrie și aici sunt așteptate o mulțime de noi produse, inclusiv smartphone-uri, ceasuri inteligente, headset-uri de realitate virtuală, dar și televizoare inedite sau electrocasnice cu fel și fel de funcții smart.

În articolul de astăzi ne axăm pe companiile populare din zona smartphone și mai precis pe produsele pe care acestea le-ar putea dezvălui în Berlin cu ocazia IFA 2017. Ca de fiecare dată vor exista și firme ce vor organiza evenimente de lansare pre-IFA, urmând ca produsele dezvăluite să fie ulterior prezentate la standul din cadrul târgului.

LG - eveniment 31 august

LG V30

Sud-coreenii de la LG Electronics au anunțat deja faptul că pe data de 31 august va avea loc un eveniment de presă asociat lansării lui LG V30. Acest phablet va împrumuta elemente de design de la flagship-ul LG G6, dar dotările hardware vor fi superioare. Așteptăm chipset-ul Snapdragon 835, 6 GB RAM, o cameră duală cu look redesenat și poate Android O din fabrică. Nu ar fi exclus să vedem și modelele din seria Q expuse la IFA.

Samsung - eveniment 23 august

Cu scopul de a avea un avans înaintea noilor modele iPhone, cei de la Samsung pregătesc lansarea lui Galaxy Note 8 pentru data de 23 august, cu mai bine de o săptămână înainte de startul IFA. Phablet-ul va fi totuși prezent la standul companiei unde am putea vedea un nou smartwatch din seria Gear S, noi telefoane mid-range și televizoare curbate. Și Bixby va fi promovat cu această ocazie și poate vedem un difuzor dedicat.

Sony - eveniment 31 august

Sony Xperia XZ1

Fanii Sony au mari așteptări de la compania japoneză pentru IFA 2017 și asta pentru că zvonurile din ultimul timp ne-au adus la cunoștiință posibilitatea ca noile telefoane Xperia să se alinieze la trendul dat de Samsung și LG cu panouri 18:9 și muchii foarte înguste în jurul display-ului. Sunt vehiculate terminale precum Xperia XZ1, Xperia XZ1 Compact și Xperia Z1 pentru lansare aici!

Lenovo/Motorola - eveniment 31 august

Lenovo

Și grupul Lenovo are pregătită o conferință de presă pentru data de 31 august, o zi în care ar putea debuta noi module pentru Moto Z/Moto Z2 și noul smartphone Moto X4. Au existat numeroase leak-uri asociate acestui smartphone cu cameră duală și târgul IFA s-ar putea dovedi ocazia perfectă pentru lansare. Poate vedem și un nou smartwatch, deși șansele ca un asemenea produs să fie prezentat sunt destul de mici.

Huawei 

Despre noutățile pregătite de Huawei pentru această ediție IFA nu știm mare lucru, compania urmând a organiza totuși un eveniment dedicat în Berlin. Nu ar fi exclus ca pe lista de lansări să se afle noile telefoane Nova 2 care au fost anterior dezvăluite în China și care aduc un look similar lui Huawei P10. Deși mulți dintre voi așteptați debutul lui Mate 10, nu prea au fost leak-uri care să indice debutul acestui phablet în toamnă.

Nokia - eveniment 16 august

Nokia 8

Nu uităm nici de Nokia, companie ce va participa probabil la IFA 2017 și unde vom vedea expus flagship-ul Nokia 8 echipat cu procesor Snapdragon 835 și cameră duală Zeiss. Tot aici ar putea fi prezentate și modele precum Nokia 2 și ținând cont de faptul că produsele Withings au fost recent rebranduite Nokia, vom vedea și produse din zona de sănătate ca termometre sau cântare inteligente.

Pentru moment acestea sunt detaliile pe care le cunoaștem și în cazul în care apar noutăți vom realiza update-uri acestui articol pentru a vă ține la curent. Așteptăm IFA 2017 cu mare interes și aveți libertatea de a ne spune ce vreți să vedeți anul acesta lansat în Berlin sau care telefon îl așteptați cu sufletul la gură!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×