Cântarul smart YUNMAI Mini 1501 costă 29.99 dolari pe GearBest; se conectează via Bluetooth la smartphone

1.116 ori
<b>Cântarul smart YUNMAI Mini 1501 costă 29.99 dolari pe GearBest; se conectează via Bluetooth la smartphone</b>Persoanele interesate de un control mai atent al greutății și totodată a sănătății pot alege astăzi cântarul smart YUNMAI Mini 1501, produs care în această perioadă este disponibil la suma de numai 29.99 dolari pe site-ul GearBest.com

Dorința consumatorilor de a-și monitoriza sănătatea sau activitatea fizică a crescut serios în ultimii ani și pe piață există tot soiul de dispozitive menite să ne dezvăluie datele pe care le căutăm. Avem brățări fitness care sunt capabile să monitorizeze numărul de pași parcurși într-o zi, numărul de calorii arse și chiar calitatea somnului. Pentru cei care vor să-și țină și greutatea sub control există cântarele smart.

YUNMAI Mini 1501

Un astfel de model găsim astăzi la GearBest, produs numit YUNMAI Mini 1501 și prezentat în imaginea de mai sus. Cântarul se va conecta la smartphone-ul vostru ce rulează Android sau iOS și va afișa în aplicația dedicată toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă menține silueta.

YUNMAI Mini 1501

Va fi afișată greutatea, nivelul de grăsime din corp, rata metabolismului, masa musculară, masa osoasă, dar și alte elemente precum nivelul de grăsime viscerală și chiar vârsta fizică. Caculele se fac pe baza celor 4 senzori de presiune de mare precizie de la interior și aflați că măsurătorile sunt trimise instant către smartphone de fiecare dată când pășiți pe cântar, fiind astfel mai ușor să monitorizați procesul de slăbire și starea de sănătate. 

Există aici și un display LCD și trebuie știut că acest cântar funcționează pe baza a 4 baterii AAA și că greutatea maximă pe care cântarul o suportă este de 150 kg. Datele vo fi stocate în cloud alături de un feature anti-lost și interesant este faptul că mai mulți membrii ai familiei pot utiliza cântarul. Îl găsiți chiar acum pe GearBest.com la prețul de 29.99 dolari odată cu folosirea codului promoțional YUNMAIEU în secțiunea de comandă!

Important de știut că aceasta este ediția internațională și că produsul se livrează din depozitul european contra cost 6.74 dolari, sau gratuit din depozitul chinez.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×