Nokia 2 ajunge în România, fiind disponibil la marii operatori, dar şi la retaileri; Iată preţul recomandat

1.193 ori
<b>Nokia 2 ajunge în România, fiind disponibil la marii operatori, dar şi la retaileri; Iată preţul recomandat</b>De Black Friday iată că smartphone-ul Nokia 2 ajunge a fi comercializat pe plan local, telefon ce se remarcă prin uriașa baterie de 4100 mAh pe care o aduce la pachet. Telefonul de față este unul entry-level care nu impresionează

Nokia 2 unul dintre cele mai aşteptate telefoane entry level ale anului ajunge şi în România, atât prin operatorii locali, cât şi prin retaileri. Va fi disponibil în variante single SIM sau dual SIM, în nuanţele de culoare Pewter Black şi Pewter White, iar ulterior şi pe Copper Black. Are preţul recomandat de 519 RON.

Anunţat oficial fix în ziua de Halloween, pe 31 octombrie, smartphone-ul se remarcă prin bateria excelentă cu capacitate de 4100 mAh. Pe hârtie această baterie promite o durată de funcţionare de 2 zile şi este gândit să reziste mult peste medie la utilizarea continuă. Rulează Android Nougat şi are promisiunea actualizării la Android 8.0 Oreo cât de curând se poate.

Nokia 2 este fabricat dintr-un monobloc din aluminiu (cu spate din policarbonat), iar ecranul de 5 inch vine cu protecţie Gorilla Glass. E vorba aici despre un IPS LCD cu rezoluţie 720p. Terminalul măsoară 9.3 mm în grosime şi vine cu un procesor quad core Snapdragon 212, 1 GB RAM şi 8 GB stocare, plus slot microSD. Are o cameră principală de 8 MP cu blitz LED şi filmare HD şi frontală de 5 MP pentru selfie.

La nivel de conectivitate avem jack audio de 3.5 mm, WiFi b/g/n, Bluetooth 4.1, GPS şi microUSB 2.0. Bateria sa Li-Ion de 4100 mah ar urma să asigure în jur de 19 ore de convorbiri 3G. Nokia 2 are şi avantajul certificării IP52 pentru rezistenţa la contactul cu apa.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×