Xiaomi Mi A1 ajunge în România la cost rezonabil la PCGarage.ro (oficial); Telefon cu Android stock şi cameră duală

4.431 ori
<b>Xiaomi Mi A1 ajunge în România la cost rezonabil la PCGarage.ro (oficial); Telefon cu Android stock şi cameră duală</b>Cu o lună în urmă era anunţat oficial Xiaomi Mi A1, primul telefon Xiaomi care vine cu Android stock la bord. La acea vreme aflam că va fi lansat inclusiv în România şi acum avem ocazia să îl vedem listat la PCGarage.ro, la suma de 1298 lei.

Cu o lună în urmă era anunţat oficial Xiaomi Mi A1, primul telefon Xiaomi care vine cu Android stock la bord. La acea vreme aflam că va fi lansat inclusiv în România şi acum avem ocazia să îl vedem listat la PCGarage.ro, la suma de 1298 lei.

Având în vedere dotările sale preţul nu e rău deloc, mai ales pentru un terminal cu cameră duală. Acesta nu este doar un telefon cu Android stock, are chiar Android One, care îi asigură actualizări la timp şi rapide pentru software pe următorii ani. Trebuie spus că la acest început de săptămâna telefonul a sosit şi pe întreaga piaţa europeană. El este mai familiar decât credeţi, fiind practic o versiune regândită a lui Xiaomi Mi 5x.

Xiaomi Mi A1 ajunge în România la cost rezonabil la PCGarage.ro (oficial); Telefon cu Android stock şi cameră duală

Practic se schimba doar softul, trecând de la MIUI la Android One. Xiaomi Mi A1 a ajuns deja în India, Hong Kong şi acum se află oficial în Olanda, Grecia şi România. Preţurile gravitează în jurul a 300 sau puţin sub 300 de euro pe piaţa europeană. Dotările sale includ o baterie de 3.080 mAh, încărcare rapidă, un ecran Full HD de 5.5 inch şi mai ales, o cameră duala de 12 megapixeli, aceeaşi de pe Xiaomi Mi 6 aparent.

Asta înseamnă că primim şi zoom optic 2X şi efect Bokeh, ceea ce nu e puţin lucru la 1.298 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×