Nokia 8 este disponibil oficial în România; costă 2.699 lei în oferta retailerilor și operatorilor

1.472 ori
<b>Nokia 8 este disponibil oficial în România; costă 2.699 lei în oferta retailerilor și operatorilor</b>Astăzi HMD Global anunță faptul că flagship-ul Nokia 8 debutează comercial pe piața din România la un preț recomandat de 2.699 lei în oferta retailerilor și a operatorilor. Vorbim despre ultimul device mobil al finlandezilor, unul ce sosește cu

Un comunicat de presă sosit în inbox-ul nostru ne confirmă că smartphone-ul Nokia 8 este disponibil de astăzi pe piața din România la un preț recomandat de 2.699 lei. Va fi comercializat de către operatorii Orange, Vodafone și Telekom, dar și de către retaileri precum Altex, Flanco și eMAG. Aceștia practică prețuri cu 100 lei mai mici decât suma recomandată pentru noul telefon, un detaliu ce nu poate decât să ne bucure.

Nokia 8

Nokia 8 este un flagship în toată regula, unul echipat cu procesor Snapdragon 835, cameră duală cu optică ZEISS și cu un Android stock. Ca exclusivități avem inclusă pe noul telefon funcția de transmitere video Dual-Sight către rețele sociale, precum Facebook și YouTube. Se vor afișa astfel imagini filmate atât prin camera frontală, cât și prin cea din spate, putându-se utiliza modul de afișare split-screen.

De asemenea, Nokia 8 este primul smartphone care încorporează tehnologia Nokia OZO Audio prin care sunetul este înregistrat spațial la 360 grade pentru o experiență audio intensă în cadrul materialelor video 4K. Carcasa este una complet metalică și după cum ne-a dovedit testul recent marca JerryRigEverything, telefonulul rezistă cu brio și la condiții dure de utilizare.

Lista magazinelor ce comercializează flagship-ul Nokia 8 poate fi consultată de aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×