Nokia 3: Conectivitatea Nokia rămâne legit

1.857 ori
<b>Nokia 3: Conectivitatea Nokia rămâne legit</b>Nokia 3 nu sacrifica nimic pe partea de conectivitate, deşi este doar un telefon entry level. S-au dus vremurile când 4G LTE pica pe altarul preţurilor mici. Totul este la zi, mă rog aproape tot, pentru că în zona inferioară se afla un port microUSB 2.0 ş

Nokia 3 nu sacrifică nimic pe partea de conectivitate, deşi este doar un telefon entry level. S-au dus vremurile când 4G LTE pica pe altarul preţurilor mici. Totul este la zi, mă rog aproape tot, pentru că în zona inferioară se afla un port microUSB 2.0 şi nu Type-C.

Pe lista se mai află şi suportul 4G LTE Categoria 4, care pe hârtie promite descărcări de până la 150 Mbps. Mai avem şi Bluetooth 4.0, WiFi a/b/g/n şi NFC aici, plus GPS şi radio FM. După cum spuneam, un telefon bine pus la punct şi fără lacune la conectivitate. Vine în variante single SIM sau dual SIM, iar apelurile, în buna tradiţie Nokia s-au auzit bine.

Speedtest Nokia 3

Mă refer la un volum destul de ridicat, dar simt că se putea şi mai ridicat aici, cu toate că astfel se putea ajunge la un sunet metalic sau strident poate. Claritatea a fost prezenta şi microfonul şi-a făcut treaba bine. Nu am uitat nici de SpeedTest, care a indicat o valoare de 61 Mbps la download WiFi şi 25 Mbps la acelaşi test WiFi. La testul 4G am atins 53 Mbps download şi 31 Mbps upload, deci suntem în grafic şi nu picam în vreo zonă neagră a spectrului, mai ales că vorbim de un entry level aici.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×