Bluboo S1: Conectivitate dual SIM cu ceva ciudăţenie pe USB

1.093 ori
<b>Bluboo S1: Conectivitate dual SIM cu ceva ciudăţenie pe USB</b>Bluboo S1 este un telefon dual SIM, dar am fi văzut asta venind de la o poştă, pentru că toate telefoanele din China sunt aşa în ziua de azi. Are două slot-uri nano SIM şi vine cu port USB Type-C, dar un standard un pic mai vechi, din ce am înţeles.

Bluboo S1 este un telefon dual SIM, dar am fi văzut asta venind de la o poştă, pentru că toate telefoanele din China sunt aşa în ziua de azi. Are două slot-uri nano SIM şi vine cu port USB Type-C, dar un standard un pic mai vechi, din ce am înţeles.

E probabil USB Type-C 2.0 şi nu 3.0 şi am remarcat că telefonul nu a acceptat cablul unui terminal Xperia pe care îl aveam prin zonă. Merge doar cu cablul său propriu. Nu are jack audio, dar vine cu adaptor USB Type-C to 3.5 mm. Bluboo S1 suporta 4G LTE, GPS, Bluetooth 4.0 şi Glonass, are şi WiFi a/b/g/n şi HotKnot la pachet. Unul dintre slot-urile nano SIM are şi rol de slot microSD.

Speedtest Bluboo S1

Apelurile au volum ridicat, iar claritatea a fost bună, dar în general nu a fost nimic special. La SpeedTest am ajuns la 92 Mbps la download 4G şi 67 Mbps la upload. La testul WiFi am ajuns la 102 Mbps download şi 25 Mbps upload, toate rezultate bune.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×